Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Tvořte krásná videa s Huawei nova 9 SE díky aplikaci Petal Clip

Novinka mezi chytrými telefony Huawei, model nova 9 SE, zaujala hned po svém uvedení na trh kvalitou kamerového systému, funkcí vlogovacího režimu a stylovým řešením jako na míru dělaným pro potřeby mladé generace. V zařízení je navíc už předinstalována aplikace pro editaci videí Petal Clip, která nabízí bezesporu zajímavé a praktické funkce. 

Huawei nova 9 SE ví, co mladí od chytrého telefonu očekávají. Kromě nároků na atraktivní design a plynulý výkon neustále rostou požadavky na kvalitu rozlišení fotoaparátu. Na to Huawei se svou novinkou reaguje velice přesvědčivě. Tento čerstvý člen rodiny řady nova přináší díky 108Mpx hlavnímu fotoaparátu, 2Mpx hloubkovým objektivem a širokoúhlým objektivem naprosto nový zážitek z pořizování videa a zvuku.

Krásná videa hravě a jednoduše
Petal Clip je uživatelsky přívětivá a intuitivní aplikace pro tvorbu videí s využitím umělé inteligence, která pomáhá každému vytvářet vlastní obsah v profesionální kvalitě, a to úplně zdarma. Umožňuje uživatelům s jakýmkoli tvůrčím backgroundem a bez ohledu na předchozí umělecké zkušenosti vytvářet originální materiál plný nevšedních efektů. Ve spojení s výkonnou sestavou fotoaparátu telefonu Huawei nova 9 SE mohou uživatelé sami produkovat působivá umělecká díla prostřednictvím jediné aplikace.

Kreativní tvorba pomocí AI a šablon
Tento tvůrčí nástroj, který je vybaven moderními technologiemi umělé inteligence, nabízí širokou škálu pokročilých funkcí pro úpravu videí, jako jsou například masky na obličejích a různé filtry. Kromě toho poskytuje nepřeberné množství šablon, samolepek, hudby, fontů a dalších vychytávek, díky nimž mohou kreativci snadno zpracovávat kvalitní záběry a posunout svou tvorbu o úroveň výš.

Petal Clip disponuje bohatým množstvím šablon, takže můžete bez zbytečné námahy snadno připravovat zajímavá, a především různorodá videa. Jakmile si vyberete svou oblíbenou šablonu, jednoduchým stisknutím tlačítka “START” ji aktivujete a dále už jen vyberete videa nebo obrázky, které chcete upravit.

HUAWEI nova 9 SE je v prodeji za cenu 8499 Kč od 21. 3. 2022 v černé, modré a později i bílé barvě ve verzi dual SIM.

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/offer/new-product/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *