Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Jaro je tady! Přivítejte teplé dny v pohodlné obuvi a zářivých barvách

Každý rok se v módě projevují nové trendy a my se s nimi snažíme sladit. A nesmíme opomenout obuv jako důležitou součást šatníku, pro některé dokonce tu nejdůležitější. Nyní venku kvetou stromy, příroda hraje všemi barvami a jaro na nás dýchá příjemným vánkem. Pojďte vdechnout trochu jarního závanu i do vašeho botníku. Co se bude letos na jaře nosit? 

Svěží jarní barvy
Po šedé zimě je čas na změnu. Svěžest, barvy a hravost. Nebojte se barevné pestrosti a to nejen v oblečení, ale i na vašich nohou. Letos dominují pastelové barvy jako žlutá, fialová či blankytně modrá, ale i obuv se třpytivým povrchem. Jaro přináší neskutečně mnoho možností, které si s barevnou obuví užijete.

Pohodlí především
Kdo by nemiloval pohodlnou obuv. A co když je zároveň i moderní a stylová? To je kombinace, která vám bude slušet. „Ideální tvar boty vám umožní roztáhnout prsty na noze jako na ruce. To znamená, že špička boty je provedena tak, aby nechávala nohu při chůzi pracovat a tím ji zpevňuje,” říká Jana Buch, která se spolupodílela na vývoji a designu obuvi Holíkovky. A tak nezapomeňte nejen na styl, ale především na pohodlí vašich nohou.

Kvalitní materiál sluší všem
Obuv z přírodní kůže je v oblibě už několik sezón. A nebude tomu jinak i letos. Obujte své nohy do měkkých bot a vyhněte se levným náhražkám. Mimo materiál samotný je důležitá také jeho povrchová úprava a kvalitní zpracování obuvi.

Udržitelnost jako módní trend
Udržitelnost a přírodní materiály. I obuvnický průmysl jde s dobou a snaží se o zodpovědnější a ekologičtější výrobu. „Menší obuvnické značky nabízí kromě přírodních materiálů i vlastní rukodělnou práci, která sice patří mezi ty dražší, ale o to kvalitnější. Obuv vám tak déle vydrží,” dodává Cecílie Ponížilová, vývojářka a designérka Holíkovek.

Nesmrtelná polobotka
Ať už vyrazíte na procházku s dětmi či na oběd s přáteli, v polobotkách v odstínech béžové, fialové nebo v pastelových barvách budete vypadat skvěle. Polobotka jako symbol elegance je podtrhnuta jednoduchostí a mužskou strohostí. To je klasika, která by ve vašem botníku neměla chybět!

Zdroj a foto: Holíkovky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *