Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Návrat Míši Ochotské do centra Prahy? Chystá se zpět na televizní obrazovky?

Historický křišťálový lustr, mramorové obklady, dlažba vyrobená na zakázku, vstupní hala zdobená původními štukaturami, ozdobné zábradlí a luxus, kam se podíváš. Tak vypadá zmodernizovaný stoletý secesní dům na Vinohradech, kde byla přistižena moderátorka Míša Ochotská. Zdejší exkluzivní byty v projektu Moravianna stojí i několik desítek milionů korun!

Sexy moderátorka Michaela Ochotská se po rozvodu s tenistou Lukášem Rosolem na čas stáhla z veřejného života do ústraní a vrátila se na rodnou Moravu, kde si užívala se synem Andreasem. O sobě dávala vědět jen prostřednictvím sociálních sítí. Vypadá to, že se již Míša oklepala a rozhodla se vrátit do metropole. Zastihli jsme ji totiž při prohlídce exkluzivního bytu na Vinohradech, a sice v luxusním projektu Moravianna. Developer nám totiž prozradil, že se jedná o tradiční secesní dům z počátku 20. století s původními historickými prvky a neuvěřitelným Geniem loci. Ceny bytů se zde pohybují v řádech několika milionů korun, za ty nejlepší ale zájemci zaplatí i několik desítek milionů. Na otázku, zda přemýšlí, že by si pořídila útočiště v centru Prahy, Michaela neodpověděla.

Prohlídku ale nepopřela. „Ano, byla jsem se na byty podívat. Dostala jsem doporučení od známých a nechtěla jsem si nechat takovou proměnu ujít. Je to zajímavé místo, líbily se mi prostory, a hlavně mě překvapilo, jak mají byty po rekonstrukci vypadat. Určitě to bude moc krásné. Líbí se mi, když se moderní umění snoubí s historií a dobovými prvky,“ přiznala moderátorka. A příliš sdílná nebyla ani při otázce ohledně její práce. „Ano, je pravda, že v poslední době dostávám různé pracovní nabídky,“ sdělila.

V minulosti již jednou Ochotská řekla, jestli se plánuje vrátit na obrazovky: „Jak se říká, nikdy neříkej nikdy.“ Čas nám tedy vše ukáže a mi budeme sledovat, kde se nakonec Míša Ochotská znovu objeví.

Foto: archiv Moravianna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *