Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZábava

Víkend plný módy a stylu v Metropoli Zličín

Baví vás svět módy nebo jen hledáte inspiraci čím oživit šatník pro nadcházející roční období? Pak si nenechte ujít Fashion Weekend v Metropoli Zličín. Ve dnech 14. – 15. května se tu uskuteční velkolepý Fashion Weekend s bohatým doprovodným programem. Po oba dny se můžete těšit na sérii módních přehlídek s trendy outfity, předních českých a slovenských návrhářů, koncert Aničky Slováčkové, rozhovory se zajímavými osobnostmi, soutěže a mnoho dalšího. Celým víkendem diváky provede moderátor Roman Vojtek a Martina Šmuková zakladatelka nadace Pink Bubble.

V sobotu budou návštěvníci svědky hlavní přehlídky předních módních návrhářů jako je Klára Nademlýnská, Chatty, Zuzana Kubíčková, Jan Černý, La Formela, Lenka Kremes nebo Vanda Janda. Další sérií módních přehlídek s trendy outfity, které pro vás vybrala fashion stylistka Metropole Zličín Bára Havlíková. „Akcí Fashion Weekend bychom chtěli našim zákazníkům představit Metropoli v novém světle, jako fashion point místo, kde najdou trendy outfity všechny věkové kategorie. Chtěli bychom svět módy a stylu přiblížit všem, kteří se o tuto oblast zajímají, anebo naopak inspirovat ty, kteří potřebují v této oblasti navést,“ říká marketingová manažerka Metropole Zličín Michaela Machovičová.

Víkendový program startuje v sobotu 14. května ve 13 hodin. Kromě módních přehlídek se diváci mohou těšit i na zajímavé rozhovory se známými osobnostmi nebo stylisty. Pozvání přijal například fotograf Robert Vano, Naomi Adachi nebo modelky, které předvádí modely ikonických značek jako jsou Saint Laurent nebo Dolce & Gabbana. V sobotu v odpoledních hodinách také vystoupí oblíbená zpěvačka Anička Slováčková.

Celý víkend v čase mezi 13 a 17 hodinou bude také probíhat casting prestižní modelingové agentury My Model Agency, která hledá nové zajímavé tváře. Přihlásit se mohou všechny dívky ve věku 13–25 let s minimální výškou 170 cm. Dalším lákadlem je make-up a hair styling koutek nebo speciální foto stěna Pink Bubble, před kterou se mohou návštěvníci vyfotit se svou oblíbenou VIP osobností a přispět tak na charitativní účely. S otevřenou náručí na vás bude čekat například herečka Alice Bendová, moderátorka Iveta Vítová Lutovská nebo české Miss Klára Vavrušková a Natalie Kotková.

Načerpejte inspiraci a připravte se na léto a festivalovou sezónu. Již příští víkend ovládne Metropoli Zličín móda, styl a vše s ním spojené.

Zdroj a foto: www.metropole.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *