Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SportZábava

Na letní střeše Westfield Chodov si přijdou na své i fanoušci hokejového mistrovství

Od května až do srpna čeká na návštěvníky pražského obchodního centra Westfield Chodov nově otevřená Letní střecha, která po dobu hokejového mistrovství potěší i sportovní fanoušky. Kromě každodenního volnočasového programu centrum připravilo velkoformátovou LCD obrazovku, díky které mohou návštěvníci sledovat hokejové zápasy a fandit českému týmu na venkovní střešní terase.

„Kombinace hezkého letního počasí a Mistrovství světa v ledním hokeji doslova vybízí ke sledování zápasů v týmovém duchu a z pohodlí venkovních zahrádek. Takových míst ale v Praze není mnoho a často svými kapacitami ani nemusí stačit. Návštěvníkům Westfield Chodov tak chceme v rámci programu Letní střechy poskytnout příjemný venkovní prostor, kde si bez nutnosti rezervace místa užijí hokejovou fanouškovskou atmosféru naplno,“ představuje novinku v letním programu Westfield Chodov Kateřina Kleslová, marketingová manažerka centra.

Hokejové zápasy jsou až do neděle 29. května, kdy proběhne finálový zápas, zařazeny do programu Letní střechy, který je případně zápasům časově uzpůsoben. Návštěvníci si tak mohou na místě kromě dobrého jídla a pití užít hokejovou atmosféru a sledovat živé přenosy na velkoformátové LCD obrazovce.

„Doufám, že se českému týmu bude na šampionátu dařit a v dalších kolech zápasů budou moci fanoušci fandit našim co nejdéle i u nás na střeše,“ doplňuje Kleslová.

O programu Léto na střeše
Program Letní střechy potěší malé i velké návštěvníky po celé léto, na své si přijdou milovníci kultury, sportu i dobrého jídla a pití. Všichni příchozí se mohou těšit na hudební, kulturní či sportovní akce, jazzové večery i DJs. Místem pro odpočinek se Letní střecha stane díky příjemnému posezení a řadě stánků se sladkými i slanými pochoutkami. A že je Letní střecha ideálním místem pro celou rodinu, dokazují pravidelné tematické dny věnované právě dětem. V neposlední řadě si zde mohou sportovně založení zacvičit, a to třeba na ranní józe, večerní zumba párty nebo full body workoutu.

Zdroj a foto: www.letonastrese.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *