Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiSport

BILLA Wannado Festival Tour 2022 ve Zlíně rozhýbal přes 3 000 návštěvníků!

V sobotu 28. května 2022 ve Zlíně na Stadionu mládeže odstartoval již 12. ročník seriálu BILLA Wannado Festival Tour 2022. Akce s cílem přivést děti ke sportu, doslova rozpohybovala celý stadion, na který zavítalo okolo 3 500 návštěvníků.

Návštěvníci si mohli vyzkoušet různé sporty, vybírat z více než 20 sportovních klubů, vyzkoušet překážkovou dráhu Ninja Race, zastřílet si na laserové biatlonové střelnici nebo se inspirovat zhlédnutím exhibičních vystoupení. Na hlavním pódiu mohli vyslechnout rozhovory s významnými sportovci, jako např. parahokejistou Zdeňkem Háblem, hokejisty Davidem Hufem a Jiřím Suhradou. Festival navštívil a podpořil také primátor města Zlín, pan Jiří Korec, který je sám velký sportovec, a dokonce na pódiu předvedl stojku. Dalším překvapením byl herec Jan Čenský, který přišel mladé sportovce s nadšením pozdravit. Celodenním programem, který byl opravdu nabitý a zábavný, provázeli moderátoři Katka Říhová a Dominik Vršanský. V průběhu dne se jim po boku objevovaly postavičky Wannado – Naila, Meerfun, Keryan a Bernil, které s dětmi sportují, tančí a blbnou už několik let, a děti je milují. Kromě sportování se také soutěžilo o hodnotné ceny a rozdávalo se spoustu krásných dárků od partnerů.

V průběhu dne měla velký úspěch kuchařská show vítěze MasterChef Česko 2020 Romana Staši, který přímo na pódiu vařil chutné a zdravé jídlo z produktů privátních značek dostupných v prodejnách BILLA. K vaření přizval malé i velké pomocníky a společně s nimi připravil dokonalé jídlo. Na základě této show pozval titulární partner BILLA všechny návštěvníky na ochutnávku do jejich BILLA stanu. Nezapomněl také na zdraví našich dětí a po celou dobu festivalu se rozdávalo v BILLA stanu ovoce.

Letos poprvé byla součástí festivalu Hello bank! zóna udržitelnosti, která děti učila, jak se šetrně chovat k naší planetě. Mohly si vyzkoušet aktivity spojené s tříděním odpadu, vyrobit si udržitelné hračky a zjistit, co se naučili v doplňovacím kvízu.

„Děti jsou přirozeně aktivní, my je v tom musíme podporovat, proto jsem nadšený, že ve Zlíně se nám to povedlo! Vážím si spolupráce s našimi partnery a chtěl bych jim tímto směrem poděkovat, že se nám společnými silami podařilo uspořádat úspěšný sportovní festival,“ říká Jakub Makalouš, zakladatel Wannado.

Společnost BILLA je letos titulárním partnerem festivalů Wannado. „Pohyb, zdravý životní styl, volné chvíle strávené s rodinou, to jsou atributy, které naše společnost má v žebříčku hodnot na těch nejvyšších místech. Jsme proto velice rádi, že letošní série festivalů ponesou jméno naší společnosti. Zároveň zveme všechny návštěvníky na degustaci jídel připravených Romanem Stašou, který z našich ingrediencí vaří již téměř 2 roky,“ říká Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace společnosti BILLA.

O projektu Wannado:
Wannado je první mezinárodní platforma přivádějící děti a mládež k pohybu. Svým pestrým multimediálním obsahem hledá rovnováhu mezi rychle se šířícími lákadly digitálního světa a tolik potřebnou fyzickou aktivitou dnešních dětí. Právě moderní technologie Wannado využívá k návratu dětí ke sportu. Ukazuje jim, že tělesná aktivita přináší kvalitnější a radostnější život.

Zdroj a foto: http://www.wannado.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *