Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Specialisté: Sněhová královna – smrt s popraškem kokainu

Kapitána Tomáše Berana (Jacob Erftemeijer) v noci překvapí nečekaná návštěva, jeho pětadvacetiletý synovec z Moravy Tadeáš „Tadek“ Kunc, kterého již léta neviděl.

Do Prahy přijel za prací a strýce přišel „jen pozdravit“. Setkání je ale přerušeno, protože Tomáše uprostřed noci odvolají k případu zastřelené třicetileté dealerky kokainu Nikoly Jelínkové. Při ohledání místa činu najdou Specialisté, kromě několika psaníček s kokainem, také igelitovou tašku plnou peněz a sperma záhadného milence zavražděné. Do centra pozornosti se dostává Anna Goldmannová, konkurentka mrtvé ženy, ale například i poradce primátora, který u Jelínkové nakupoval kokain. Oba podezřelí ale vinu popírají a snaží se vraždu svalit na toho druhého.

Specialisté však musí řešit i vloupání k bratrovi zavražděné, a Tomáše navíc synovec překvapí přiznáním, že právě on byl tajemným milencem mrtvé dealerky. Toma vyhledal proto, aby se dozvěděl podrobnosti o vraždě, nebo dokonce jméno vraha. Může mu ale Tomáš opravdu důvěřovat, že se smrtí mladé ženy nemá nic společného?

Diváci mohou každou novou epizodu tohoto seriálu sledovat vždy 7 dní před její televizní premiérou na Voyo.

Na Specialisty se můžete těšit každé pondělí ve 20.20 na TV Nova!

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *