Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíSport

RunCzech navazuje spolupráci s Rohlik.cz, poprvé spolu „běžely“ na Mattoni 1/2Maratonu Olomouc

Pořadatel běžeckých závodů RunCzech spojil síly s Rohlik.cz. Spolupráci s online supermarketem začal na Mattoni 1/2Maratonu Olomouc, partnerství bude pokračovat i na dalších akcích včetně Birell běh na 10km, adidas běh pro ženy na 5km, Mattoni 1/2 Maraton Ústí nad Labem, Mattoni 1/2 Maraton Liberec Nature Run. „S Rohlíkem máme tak trochu společnou filozofii, tedy aby se lidé cítili lépe. RunCzech i Rohlík symbolizují zdraví, kvalitu a inovace. Proto jsem moc rád, že to nyní budeme zajišťovat spolu,“ uvedl Carlo Capalbo, prezident RunCzech. Je nám velkou ctí, že můžeme být součástí závodů RunCzech a těšíme se, že na trati běžcům dodáme energii na našich občerstvovacích stanicích,“ řekla tisková mluvčí Rohlik.cz Lutfia Volfová.

RunCzech v Česku pořádá vytrvalostní závody oceněné nejvyššími známkami Světové a Evropské atletiky. Takové nálepky si vysloužil i díky perfektní organizaci spojené s kvalitou poskytovaných služeb. A jednou z nich je právě občerstvení, které je při tak náročných bězích nezbytné.

Nyní mu v jeho přípravách bude pomáhat Rohlik.cz, který například pro Mattoni 1/2Maraton Olomouc dodal téměř tunu pomerančů a 1,7 tuny banánů. Na blížící se UniCredit Pražskou štafetu, která se v pražské Stromovce koná už 23. června, zase pro závodníky připraví čerstvé ovoce a snacky do piknikového koše. „Chceme pro účastníky našich závodů připravit co nejvýživnější občerstvení. S Rohlíkem tuto službu pozdvihneme ještě na vyšší úroveň,“ dodal Capalbo.

Zdroj a foto: RunCzech

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *