Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

České ekologické papírnictví Be Nice má v nabídce památníčky

Ekologické papírnictví Be Nice, které nabízí balicí papíry, přáníčka, ale také třeba školní sešity a bloky, má aktuálně krásnou novinku a tou jsou památníčky.  Asi si všichni vzpomeneme na naše dětství, kdy jsme si památníčky mezi sebou posílali a pak se těšili na nový obrázek nebo text od našich nejbližších a kamarádů.

V dnešní době digitálního světa, kdy většinu obsahu sdílíme pouze online, působí tyto památníčky o to vzácněji. “Myšlenka vytvořit památníček vznikla z nostalgického listování našimi vlastními památníčky, které jsme si vedli, když jsme byli ve škole. Památníček je vlastně takovým zhmotněním těch nejhezčích vzpomínek na naše blízké a přátele,” řekla nám ke vzniku památníčku vedoucí projektu Be Nice, Mirka Poráčová.

Památníčky jsou vyrobené z kvalitního pevného recyklovaného papíru. Vazba památníčku je vyrobena speciální metodou ručního šití. Ilustrací se opět ujala výtvarnice Bára z Nikolajky, která s papírnictvím Be Nice spolupracuje od samého začátku.

Památníčky jsou k dostání ve dvou barvách, červené a modré.

Trend památníčků se dnes pomalu vytrácí, tak pojďme naše děti v této hezké tradici podpořit. Vzpomínky na kamarády a rodinu, které si díky památníčku uchovají, pro ně budou mít jednou velice vysokou hodnotu.

Cena památníčku: 500,- Kč

Zdroj a foto: www.benice-shop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *