Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté: Baťůžkáři – jak cestuje smrt?

Mladá autorka cestovatelského vlogu je nalezena zavražděná. Do Prahy se vrátila se svou kamarádkou a spoluvlogerkou Lindou po roce cestování po světě. Podezřelí jsou tři. Mladý slovenský povaleč, který zavražděnou stalkoval po celé Evropě až do Prahy, přítelkyně studenta, sportovního potápěče, se kterým se zavražděná zapletla a který je již několik týdnů nezvěstný, a nakonec i její nejlepší kamarádka Linda.

Eva Leimbergerová o zajímavých setkáních s hereckými kolegy při natáčení Specialistů: „Tohle mám na natáčení opravdu moc ráda. Setkávání s kolegy. Vzhledem k tomu, že jsem žila celkem dlouho mimo ČR a pak jsem se věnovala mateřským povinnostem, s mnoha kolegy z divadel a spolužáky z DAMU jsem se spoustu let neviděla nebo úplně ztratila kontakt. To, že se můžeme potkat přirozeně, při práci, je prostě radost. Teď během posledních dílů to byli třeba Pavel Batěk, Jana Stryková, Nataša Gáčová, Honza Teplý, moje skoro jmenovkyně Eva Leinweberová a další.“

Diváci mohou každou novou epizodu tohoto seriálu sledovat vždy 7 dní před její televizní premiérou na Voyo.

Zdroj a foto: Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *