Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

TechnologieZvířata

Nové chytré krmítko pro kočky a menší psy od Tesly se o mazlíčky postará i v době vaší delší nepřítomnosti

Na trhu je nový produkt pro moderní chytrou domácnost, který je určený pro majitele domácích mazlíčků. Ať už máte kočku, nebo pejska menšího či středního vzrůstu, tak s novým chytrým krmítkem Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin se nemusíte obávat, že bude mít váš mazlíček v době vaší nepřítomnosti hlad. Nové chytré krmítko totiž vašeho mazlíčka automaticky nakrmí až šesti porcemi krmiva v předem nastavených intervalech. A navíc hezky vypadá.

Chytré krmítko Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin doplňuje řadu produktů určených chovatelům psů, koček nebo akvarijních rybiček. Řada kromě krmítek zahrnuje také chytré fontány, hračky a kočičí záchod.

Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin je kompaktní zařízení s moderním designem, díky kterému zapadne do každé domácnosti, bez ohledu na to, jaký styl v ní vládne. Bílý kulatý vzhled dodává této novince nádech elegantního doplňku a spolu s ostatními chytrými pomocníky se postará o kompletní servis domácího mazlíčka i v době vaší nepřítomnosti.

Do krmítka lze mazlíčkům připravit až šest porcí libovolného druhu granulovaného krmiva. V nastavených časech se kulatý kryt krmítka pootočí, a zpřístupní tak připravenou dávku krmení. Kapacita zásobníku umožňuje naplánovat krmení domácího mazlíčka až na několik dní dopředu.

Chytré krmítko Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin se jednoduše ovládá prostřednictvím displeje a tlačítek na horním krytu nebo prostřednictvím aplikace Tesla Smart v chytrém telefonu. Pet Feeder Nutri Spin je vybaven modulem Bluetooth a ovládat skrze aplikaci lze pouze v dosahu Bluetooth signálu. Stačí ale pouze naplánovat dávkování a přístroj již pracuje sám. Aplikace je v češtině a je dostupná pro iOS i Android. Stačí, aby mělo krmítko v zásobníku dostatečné množství nasypaných granulí.

Krmítko je napájené z elektrické zásuvky, ale díky záložním bateriím se o přísun potravy domácím mazlíčkům spolehlivě postará i v případě výpadku proudu. Domácímu mazlíčkovi nehrozí žádné zranění, krmítko má totiž pojistku proti přiskřípnutí zvířete otočným krytem. Díky promyšlenému designu se také snadno doplňuje i čistí.

Vhodným doplňkem automatického krmítka je především Tesla Smart Pet Fountain UV, chytrá fontána, která se postará o pitný režim domácího mazlíčka. Čistotu vody ve fontáně zajišťuje filtrační systém s pryskyřicí s aktivní výměnou iontů, aktivním uhlím a bavlněným filtrem a UV sterilizací, která zbaví vodu bakterií. V průběhu vašich cest tak můžeme klidně svého mazlíčka nechat doma a spolehnout se na chytré produkty pro mazlíčky.

Chytré krmítko Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin je dostupné na e-shopu Tesla Smart nebo u partnerů Alza.cz, CZC.cz, Mall.cz, Pet center, Planeo a Smarty za doporučenou cenu 1 499 Kč.

Zdroj a foto: Tesla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *