Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Obětavost, spaní na ulici a velké smíření. Na obrazovce TV Nova pokračuje čtvrtým dílem Pan profesor

Čtvrtou epizodou dnes na obrazovce TV Nova od 20:20 pokračuje druhá řada seriálu Pan profesor. Karolínin student Lukáš utekl od rozvedeného otce a žije na ulici. Karolína se snaží pomoct tradičně, Marek za jejími zády volí svoje metody. I když to mezi nimi vyvolává třenice, uvědomí si, že v jádru jsou oba stejně obětaví, a opravdu se jim podaří Lukáše s otcem smířit.

„Moje třída nemá v seriálu tak velký prostor jako ta Markova. Ale myslím, že všichni studenti, kteří v seriálu vystupují, se přiměřeně svému věku poznávají, dělají chyby, snaží se přijít na to, kým jsou, a užívají si mládí, ke kterému patří i jistá nerozvážnost a sbírání nových zkušeností, z nichž budou moct čerpat celý život. Nejlepší na práci s mladými herci a studenty hereckých škol je určitě jejich pohled na svět. V něčem je už úplně jiný než ten můj. A přesto je velmi inspirativní a obdivuhodný. A já prostě miluju tu jejich energii a bezprostřednost. Všichni jsou navíc nesmírně talentovaní, baví mě je sledovat při práci. Mohlo by se zdát, že coby zkušenější herečka mám navrch, ale já se od nich skutečně můžu mnohé učit. A jsem za to vděčná,“ říká představitelka Karolíny Beáta Kaňoková.

Foto: archiv TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *