Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Ondřej Sokol, všichni 4 lovci, i kuchařští mistři Besky a Roman Staša v Brně na Jakubském náměstí.

Oblíbené soutěže MasterChef Česko a Na lovu vyrazí poprvé za svými diváky. Pátek a sobota podvečer na Jakubském náměstí v Brně budou patřit populárním soutěžním formátům. V pátek od 17:30 lidé nahlédnou pod pokličku kuchařským mistrům – Besky a Romanu Stašovi. S nimi na pódiu bude i herec a známý gastroinfluencer Lukáš Hejlík. Následující den, v sobotu od 18:00, potom Brňané dostanou možnost postavit se tváří v tvář chytrým lovcům z populární vědomostní soutěže Na lovu. Soutěžní klání uvede Ondra Sokol.

Páteční doprovodný program představí poprvé naživo nejsledovanější a nejoblíbenější kulinářskou show MasterChef Česko. Vítězové předchozích ročníků, Besky a Roman Staša, přímo na Jakubském náměstí předvedou své kuchařské umění. Programem diváky provede herec Lukáš Hejlík, který má nejen díky svému projektu Gastromapa ke kuchařskému umění velmi blízko. Program začíná v 17:30 a potrvá do 19:30.

V sobotu si každý bude moci prověřit své znalosti v unikátní živé verzi soutěžní show Na lovu. Moderátor Ondřej Sokol a všichni čtyři lovci budou napjatě očekávat odvážlivce z řad publika, kteří seberou odvahu a dají v sázku své vědomosti i čest v boji o ceny. Celým programem od 18:00 do 20:00 provede Ondřej Sokol.

Obě akce se konají na Jakubském náměstí v Brně, vstup na ně je volný pro všechny a zcela zdarma.

Foto: archiv TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *