Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Podzimní kampaň od značky MOHITO je módní historie inspirovaná Hollywoodem

Podzimní kampaň MOHITO je módní historie inspirovaná Hollywoodem. Pohádka o získání odvahy a sebevědomí je zobrazená ve filmových záběrech.

Cesta hlavní hrdinky je plná záhad a přivádí ji do míst s tajemnou atmosférou. Nejnovější kolekce značky MOHITO vychází z této vzrušující nálady a je stejně poutavá jako filmový svět.

Styl zářivého Holywoodu inspiroval oblečení i doplňky, které mají být jak oslnivé, tak šik a sexy. Hlavní roli hraje černá, která umí dodat eleganci jako žádná jiná barva. A ve spojení se třpytivou imitací kůže dostane krásný glamour nádech.

Černá se snadno kombinuje s výraznou fialovou nebo zelenou – obecně velmi módními barvami této sezóny. Přesně to jsou barvy zavinovacích minišatů i sakových šatů.

Výjimečnost kolekce podtrhují šperky, které nejsou jen doplňkem, ale nedílnou součástí stylingu. Zlatý řetízek nebo velké náušnice na sebe upoutají pozornost a doplní sexy look.

Už žádné další spoilery! Podívejte se na podzimní kampaň a během mrknutí oka se s MOHITO přeneste do filmového světa módních fantazií!

KOLEKCE FREEDOM OF MIND JE TEĎ K DOSTÁNÍ VE VYBRANÝCH OBCHODECH MOHITO NEBO NA MOHITO.CZ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *