Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života🎄 Vánoce

Neobvyklé dárky k Vánocům

Ať už se nám to líbí nebo ne, Vánoce se kvapem blíží. Na tyto svátky se těšíme každý rok a snažíme se je prožít v klidu a míru, pravdou zůstává, že ne všem se to podaří. Mnoho lidí bere Vánoce ze špatného konce, a tak se snaží nakoupit mnoho zbytečností. Přitom stačí si jen uvědomit o čem tyto svátky doopravdy jsou — o blízkých a rodině. A nemusíte být ani doma, stačí si pronajmout chatu!

Neobvyklé dárky k Vánocům
Pokud patříte mezi ty, kteří nepotřebují pod stromeček předražené cetky, pak si bohatě vystačíte s našimi tipy. Například, pro jedlíky s univerzálním jídelníčkem (hmyzem), můžete koupit cvrčky nakládané do různých směsí. A v případě, že by šlo o rodinný dárek, kupte hodiny s fotorámečkem, kam si dáte společné fotky. Nebo zkusíte raději investiční stříbro?

Potrpíte si na dárky z lásky?
Pro svou milovanou osobu, kterou chcete potěšit, překvapit a okouzlit nepotřebujete drahé zbytečnosti. Vtip je v tom, že jí stačí udělat krásný a odpočinkový den, kdy se nemusí stresovat. Uznáváme, že nejde o snadný úkol. Na závěr dne si ovšem nechejte to nejlepší. Sklenku vína a překvapení.

Už jste někdy slyšeli o rostlině, která se opravdu hýbe? Jde o známou rostlinku citlivku (mimózu). Rostlinka totiž reaguje na dotek a okamžitě se začne hýbat – úplně jak v Avatarovi, sklopí listy a větvičky. Své drahé tak můžete koupit originální a neobvyklou rostlinku, kterou si sama vypěstuje a bude pozorovat, jak roste. Nebo vsaďte na klasiku a kupte tričko.

Znáte někoho, kdo rád mlsá?
Pro mlsouny se na trhu objevuje opravdu velké množství možných dárkových produktů, ale to, co jen tak nenajdete je pouťový automat na bonbony. Můžete jej znát z obchodních domů nebo jarmarků, udělejte mlsounovi radost.

Víte o někom, kdo si rád posedí na záchodě?
Máte rádi srandu a ví se o vás, že jste vtipálci? Pak si z kamaráda, známého nebo příbuzného udělejte malou legraci. A ptáte se jak? Víte o tom, že existuje speciální set pro hraní golfu na záchodě? Pokud dotyčný či dotyčná tráví hodiny na záchodě, bude mít o zábavu postaráno.

Máte známého, který rád tvoří?
Jakmile máte doma kreativního člověka nebo kutila, máte vcelku jasno, co mu můžete koupit. Jenže spousta věcí se opakuje, a tak rok za rokem je těžší vybrat něco originálního, proto vám představujeme 3D obrazce. Ale nejde jen tak o obyčejné 3D obrazce. Na této hračce si dotyčný může otisknout cokoliv – obličej svého dítěte, telefon, kousek hudebního nástroje a atd. V rámečku jsou umístěny kovové válečky, které vyobrazí vše, co otisknete.

Toto je jen pár tipů pro neobvyklé dárky k Vánocům, které vás nevyjdou ani moc draho a užijete si s nimi spoustu zábavy. Nejlepší volbou stejně zůstává, abyste se sešli se svou rodinou, zazpívali koledy, usedli k hostině a bavili se jako nikdy jindy. Není nad rodinnou atmosféru.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *