Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté: Kus těla – kdo a jak zaplatí za novou ledvinu?

V pondělí 31. října večer uvede TV Nova další premiérový díl oblíbeného detektivního seriálu Specialisté. V epizodě s názvem Kus těla musí policisté nejen dopadnout vraha, ale také vyřešit otázku, zda nebyl spáchán i jiný trestný čin.

Specialisté vyšetřují vraždu třicátníka Marka Jansty, kterého někdo v noci v jeho bytě udeřil do hlavy a pak ho shodil z balkonu. Od jeho rodičů se dozvědí, že si od nich v ten večer půjčil nářadí, aby si balkon mohl opravit. Doktorka Malinková překvapí Specialisty informací, že mrtvý měl v těle tři nefunkční ledviny a nutně potřeboval další transplantaci. V podobné náročné životní situaci obvykle člověk potřebuje podporu blízkých, takže je otázkou, proč právě nyní přerušil zavražděný muž styky se svými rodiči. A mohla být motivem násilného činu snaha mladíka sehnat si peníze na případnou další transplantaci? Koho a proč se pokoušel přitlačit ke zdi?

Diváci mohou tuto novou epizodu seriálu Specialisté sledovat 3 dny před její televizní premiérou na Voyo.

Na Specialisty se můžete těšit každé pondělí ve 20.20 na TV Nova!

Foto: archiv TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *