Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

První pomoc pro pokožku při rýmě a ucpaném nosu: Mastička z bylin od Herbadent

S podzimním ochlazením často přichází první rýma. A ta, stejně jako mrazíky, může vyvolat podráždění pokožky. Na odřený nos, suchou pokožku či popraskané koutky je tu nová čistě přírodní MASTIČKA Z BYLIN Herbadent.

„Podstatou nové Mastičky z bylin je speciálně vyvinutá receptura z nejkvalitnějších surovin a samozřejmě využíváme ověřenou sílu a účinnost receptury ze  sedmi bylin Herbadent,“ uvádí k novince Pavel Smažík, majitel společnosti Herbai zastřešující značku Herbadent. „Jde zároveň o novinku, kdy značka Herbadent ke svým výrobkům pro ústní hygienu přidává také ty k zevnímu použití. Navazujeme tak na úspěšné uvedení balzámů na rty a Kapek z bylin Herbadent,“ dodává.

Vyrobeno z bylin
Novinka do puntíku naplňuje slogan značky Herbadent, protože má čistě přírodní složení. Její receptura je založena na speciálním procesu obrácené emulze. Po aplikaci vytváří na kůži ochranný film, hojivé látky se pozvolna uvolňují do pokožky a tím ji zklidňují a regenerují. Díky vyvážené kombinaci éterických olejů navíc pomáhá od ucpaného nosu. Právě nyní, na podzim a v zimě, je pokožka citlivější, a proto je mastička vhodná jak na odřený nos a podrážděnou kůži kolem úst, tak i na popraskané koutky nebo opary. „Je to vlastně taková naše mastička první záchrany, kterou je fajn mít v kabelce nebo při ruce nejen v sychravých podzimních dnech,“ dodává Pavel Smažík.

Novou Mastičku z bylin značka Herbadent představila nedávno, na veletrhu For Beauty 2022, kde ji měli návštěvníci možnost poprvé vyzkoušet. Nejčastěji oceňovali její snadnou roztíratelnost a příjemnou vůni, mnozí se tak na místě stali prvními zákazníky.

Mastička z bylin je k dostání na e-shopu Herbadent. Doporučená MO cena: 265 Kč vč. DPH / 25 g

Zdroj a foto: Herbadent

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *