Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava🎄 Vánoce

Do Galerie Harfa za výhodnými vánočními nákupy i zážitky

Obchodní centrum Galerie Harfa je tu pro všechny, kteří chtějí letošní vánoční nákupy vyřešit jednoduše a výhodně pod jednou střechou. Kromě nákupů dárků v obchodech budou po dobu adventu návštěvníkům k dispozici stánky s vánočním zbožím, ale i tradiční prodej kaprů a vánočních stromků. Děti se mohou každý víkend zabavit vytvářením vánočních dekorací, adventních věnců nebo betlémů v kreativních dílničkách. Dárky zakoupené v obchodním centru vám zde zabalí zdarma. Vánoční nákupy na Harfě se vyplatí i díky nové věrnostní aplikaci Moje Harfa.

Tradiční i tematické vánoční nákupy pod jednou střechou
Galerie Harfa nabízí na dvou podlažích více než stovku obchodů s různým sortimentem. Nákup dárků pro rodinu a blízké tak lze zvládnout během jediného dne, a to v pohodlí pod jednou střechou bez zbytečného cestování. Obchodní centrum s výbornou dopravní dostupností nabízí dostatečné parkovací kapacity. „V případě využití věrnostní aplikace Moje Harfa lze získat parkování zdarma na celý den za tři body z aplikace. Prvních deset bodů přitom získá zákazník zdarma po stažení aplikace a načtení QR kódu na našem webu. S aplikací ale zákazníci získají daleko více. V oblíbených obchodech nakoupí dárky za výhodnější ceny, mohou získat atraktivní odměny za věrnost nebo si vychutnat levnější oběd nebo kávu,“ říká Martina Tlustá, marketingová ředitelka Galerie Harfa.

Kromě tradičního zboží nabízí obchodní centrum každý rok i ryze vánoční sortiment. Zákazníci zde mohou koupit vánoční stromek, kapra nebo vánoční ozdoby. Galerie Harfa je jedním ze dvou míst, kde lze pořídit tradiční, ručně vyráběné vánoční ozdoby od české firmy Ozdoba CZ. Ve spolupráci s tvůrci nové vánoční pohádky Perinbaba vzniká v dílnách firmy speciální ozdoba v podobě magického ovoce Čerina. Unikátní figurku, která hraje důležitou úlohu v ději pohádky Juraje Jakubiska bude možné zakoupit i v Galerii Harfa.

Zábava a relax v předvánočním čase
Tradicí na Harfě je i relaxační zóna ve které probíhá řada doprovodných aktivit pro děti. Odpočinková zóna s vánoční výzdobou a fotokoutkem je návštěvníkům k dispozici v průběhu celého předvánočního období. Každý adventní víkend od 26. listopadu do 18. prosince jsou zde pro děti připraveny tematické dílničky, odkud si domů odnesou adventní věnec, vánoční dekoraci, betlém  nebo zde mohou napsat dopis Ježíškovi. Zatímco budou děti tvořit pod dozorem lektorů, mohou se rodiče v klidu vydat za nákupy.

I letošní zimu plánují v Galerii Harfa zprovoznit oblíbenou ledovou plochu umístěnou netradičně na střeše obchodního centra. „Provoz kluziště zahajujeme v případě optimálního zimního počastí na začátku prosince. Věříme, že nám bude zima nakloněna a lidé si budou moct užít zábavu na ledě co nejdéle,“ doplňuje Tlustá.

Odměna za věrnost i balení dárků zdarma
Nová mobilní aplikace Moje Harfa bude nabízet výhody po celý rok. Předvánoční čas je ale pro její využití jako stvořený. Body získané za nákupy v Galerii Harfa lze jednoduše proměnit za slevy, poukázky, odměny nebo parkování zdarma. Nyní v předvánočním čase nabízí navíc obchodní centrum službu balení dárků zdarma. Stačí předložit účtenky v hodnotě alespoň 500 korun.  „Chceme našim zákazníkům zpříjemnit adventní čas u nás a poděkovat jim za jejich přízeň. Budeme rádi, když si od nás odnesou nejen dárky, ale i zážitky z příjemně stráveného času s rodinou a blízkými,“ uzavírá Tlustá.

Zdroj a foto: www.galerieharfa.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *