Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Prevence stárnutí spočívá v péči o pleť. Jak máte zvládnutou denní rutinu?

Jistěže, stárnutí je proces, kterému se nelze vyhnout, lze si ale určit, jakým tempem může probíhat. Pomalu, rychle? Kdy začnou vrásky prozrazovat váš skutečný věk? Aby to bylo co nejpozději, věnujte pozornost pravidelné péči. Vaše pleť vám bude vděčná.

Je to jednoduchá matematika. Buď se dopočítáte, že stejně zestárnete, takže nemá cenu snažit se, nebo naopak napřete všechny síly k tomu, aby k tomu došlo co nejpozději. Respektive aby váš věk byl viditelný co nejpozději. Zkuste pracovat na tom, abyste pleť vyživovala, starala se o ni a ona se vám odmění skvělým a mladistvým vzhledem. Antiage péče je téma, které hýbe světem krásy, osvojte si jeho pravidla i vy. Tak, aby váš věk byl ve tváři čitelný co nejpozději. Není zkrátka třeba prozrazovat to, co sama nechcete.

Základem je samozřejmě kvalitní domácí péče a pak pravidelná návštěva kosmetického salonu. Právě tam se se železnou pravidelností dozvíte, co je pro vaši pokožku dobré, zda se na ní neprojevují sezonní nebo hormonální výkyvy a zda není namístě nasadit jiné přípravky pro boj s časem.

Stejně tak se u odbornice dozvíte, jaký typ krémů či dalších přípravků je pro vaši pleť a její stav nejvhodnější. Provázet by vás měly takové přípravky, které eliminují chronologický proces stárnutí, odstiňují stres pokožky, vyživují a významně a hloubkově hydratují. Navíc zabraňují poklesu kontur obličeje. Díky tomu vypadá pleť stále mladistvá a linie tváře optimisticky a pozitivně naladěné.

Věnujte se svému věku ve všech ohledech a nenechejte hřbety rukou, dekolt ani unavené rysy, aby prozradily, kolik let vám ve skutečnosti je. Přesně to je totiž tajemství, které si každá chytrá žena nechá pro sebe. Přestože je to jen číslo.

Než se vydáte na pravidelnou konzultaci a péči do Institutu Orlane, vyzkoušejte přípravky, bez kterých se pleť, kterou chcete chránit, neobejde:

B21 Extraordinaire Sérum krk a dekolt – 30 ml/4922 Kč
Ženy často nevěnují citlivým partiím krku a dekoltu tolik pozornosti, kolik by si zasloužily. Vlivem přirozeného procesu stárnutí, okolního prostředí, ale také třeba kvůli nevhodným pozicím během spánku se na nich objevují vertikální vrásky. Pleť v těchto místech ochabuje rychleji než v obličeji, ztrácí svoji hustotu a rysy kolem brady se rozostřují. Nejpokročilejší péče proti stárnutí, pro vyhlazení, zpevnění a tonizaci krku a dekoltu. Jemná krémová konzistence se zázračnou silou séra pokožku téměř okamžitě vypne, vyhladí a zpevní. Pozitivně působí na dlouhověkost buněk, hloubkově regeneruje, vylepšuje vnitřní složení pleti, obnovuje energii a pevnost, potlačuje známky stárnutí. Použití: V tenké vrstvě nanášejte ráno a večer. Pomalými a jemnými pohyby sérum zapracujte do pokožky. Pohyb provádějte od dekoltu a postupujte směrem nahoru k bradě.

Antirides Extreme Krém na kontury rtů – 15 ml/1665 Kč
Krém na rty speciálně koncipovaný proti stárnutí disponuje unikátními optickými receptory, které okamžitě zneviditelní vrásky. Viditelně omlazuje pokožku, snižuje viditelnost vrásek, hloubkově vyživuje, odbourává příznaky stárnutí. Tento extrémně silný a účinný krém na vrásky obsahuje Komplex Mémoxyle®, který se staví na odpor vzniku nových vrásek tím, že obnovuje „paměť mládí“. Obsahuje optické receptory, které jsou výtečnými pomocníky při snižování viditelnosti již existujících vrásek. Použití: Aplikujte ráno a večer nebo kdykoli během dne pod rtěnku. Lze jej použít také jako masku v silnější vrstvě na noc. Ráno po probuzení budou vaše rty krásně hladké a plnější.

Fermete Thermo Active sérum – 30 ml/4151 Kč
Termoaktivní zpevňující sérum přináší převratnou inovaci v péči o ochablou pleť. Jeho hřejivý účinek podporuje tvorbu a stahování vláken kolagenu – a právě ta jsou zodpovědná za pevnost pokožky obličeje. Za vývojem tohoto produktu stojí nejaktuálnější objevy estetické medicíny, které se zaměřují na produkci vláken kolagenu vytvářeného zahříváním epidermu. Sérum pečlivě modeluje jednotlivé obličejové partie. Pleť je výrazně pevnější, pružnější a vitálnější. Kontury jsou pěkně vytvarované a výraznější. (Termoaktivní sérum nemusí vyhovovat citlivé pleti.) Zpevňující sérum je obohaceno o turmalínový extrakt, který pleť zahřívá a tím zvyšuje produkci nového kolagenu. Další jeho složka – žitný extrakt – zvětšuje buňky produkující kolagen. Za rozjasněním a rozzářením rysů pak stojí čisticí extrakt ze zeleného čaje. Extrakt z ovsa vytváří na pokožce příjemný liftingový film, díky kterému jsou výsledky okamžitě patrné. Zpevňující program Fermete s unikátním patentovaným komplexem Fermness® cílí na posílení, vypnutí a vyhlazení pleti. Produkty této řady jsou inspirované dermo estetickou medicínou. Mají zahřívací efekt, díky němuž dochází k termální remodelaci. Znovu se aktivuje produkce kolagenu a rysy obličeje nabývají ztracené pevnosti. V důsledku stárnutí ztrácí pleť postupně svoji elasticitu a pevnost. Její povrch uvadá a ochabuje, a spolu s ním i rysy obličeje. To je způsobeno tím, že podpůrná vlákna kolagenu a elastinu v dermu pomalu slábnou. Program na zpevnění navrací pleti její elasticitu, pevnost a energii.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud, v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Zdroj a foto: Orlane

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *