Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Thermes Marins de Saint Malo: Extrakt z ústřic jako globální anti-age řešení

Stále hledáte pomocníky proti stárnutí? Vyzkoušejte globální řadu Anti Age od značky Thermes Marins de Saint Malo. Jedinečné složení přírodních látek s vyživujícím komplexem je přesně to, co vaše pleť potřebuje.

Mořská kosmetika, původem z Bretaně, je výsledkem jedinečného know-how, inovativních technologií a dokonalé kombinace výhod látek, které obsahuje moře – mořských derivátů. Jednotlivé složky pro všechny přípravky jsou pečlivě vybírány tak, aby vždy byly extrahovány aktivní mořské složky, které jsou propojeny s rostlinnými extrakty, což vede k intenzivním účinkům produktů na pleť. Navíc je přesně taková kombinace zárukou kvality produktu.

Přírodní kosmetika Thermes Marins de Saint Malo se může pochlubit skvělými výsledky na poli anti-age. Je zdravá, inovativní a spoléhá se na několikaletý výzkum, a tak nabízí účinnou reakci na stárnutí pokožky díky jedinečným aktivním složkám z moře, které se dosud nikdy v kosmetice nepoužívaly. V anti-age péči to je extrakt z ústřic. Skutečným štítem proti stárnutí je pak La Créme Riche. S hedvábným efektem vyživuje a poskytuje jedinečnou reakci na zpomalení tempa stárnutí epidermis tím, že právě do ní dodává chronologickou, inovativní a exkluzivní účinnou látku extrahovanou z ústřic a komplexu rostlinných olejů, blízkých struktuře ceramidů pokožky.

Čtyři bojovníci v Anti Age řadě produktů Thermes Marins de Saint Malo – hydratace, zářivost, pevnost a vyplnění jemných vrásek a linek kolem očí a rtů. Kombinace, kterou si díky struktuře produktů a jejich výsledku zamilujete.

Naše tipy, které musíte vyzkoušet:
La Créme Riche
Bohatý krém s „hedvábným efektem“ vyživuje a poskytuje jedinečnou odpověď na zpomalení stárnutí tím, že dodává chrono-biologickou sloučeninu přímo do centra epidermis. Kombinuje inovativní a exkluzivní výtažek z mladých ústřic s komplexem olejnatých rostlin, který se podobá struktuře ceramidů v pokožce.

Pudrový peeling z mušlí ústřic
Peeling s krémovou mléčnou texturou díky exfoliačním a remineralizačním vlastnostem prachu z mušlí ústřic zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Péči doplňuje sérum z mořských řas s revitalizačními účinky.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *