Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Víkend patřil novinkám TV Nova. Superlov a druhá série Odznaku Vysočina přilákaly nejvíce diváků!

Skupina Nova v sobotu večer úspěšně odstartovala svoji další letošní novinku Superlov. První díl si na TV Nova nenechalo ujít 35,09 % diváků v CS 15-54 u televizních obrazovek. Vědomostní soutěž se stala nejsledovanějším televizním pořadem sobotního večera ve všech hlavních cílových skupinách. V širší cílově skupině 4+ pořad sledovalo 1 225 000 diváků. S největším ohlasem se nový soutěžní pořad setkal u mužů ve věku 15–24 let (share 60,03 %).

Superlov je „super verze“ divácky velmi oblíbené vědomostní soutěže Na lovu, která je od svého uvedení na televizní obrazovky nedílnou součástí podvečerního vysílání TV Nova. Soutěžící tentokrát nehraje v týmu, ale sám za sebe. Musí se postavit alespoň dvěma až pěti lovcům, a to až o milion korun. Superlovem provází Ondřej Sokol.

Divácký úspěch je pro tvůrce vždy veliká odměna a my se teď radujeme jako malé děti. S výročním Českým lvem za zády jsme v takový úspěch ani nedoufali. Diváky můžeme ubezpečit, že superjízda Superlovu bude pokračovat i dál. V dalších dílech se dočkají ještě napínavějších soubojů, vyšších výher a nebude nouze ani o zábavné špičkování Ondřeje s lovci. Dokonce bych řekla, že bude ještě nabírat na obrátkách,” shrnuje Veronika Mikysková, kreativní producentka.

Diváci si mohou zasoutěžit s nekompromisními lovci každou sobotu ve 20.20 na TV Nova a o týden dříve na Voyo.

I neděle byla ve znamení úspěšných pořadů TV Nova. První díl druhé série kriminálního seriálu Odznaku Vysočina byl nejsledovanějším pořadem po 20. hodině večerní ve všech hlavních cílových skupinách. Premiérová epizoda s názvem Nebojsa nedělní detektivky nalákala k televizním obrazovkám 27,37 % diváků v CS 15-54 u TV. Celkem se na seriál z prostředí krásné Vysočiny dívalo 1 145 000 diváků širší věkové skupiny 4+.

Tým vyšetřovatelů pod vedením kapitánky Dany Skálové se vrací a musí se popasovat s další záhadou zavražděného muže. Jeho žena a syn jsou nezvěstní, takže se rozjíždí rozsáhlé pátrání a začíná boj s časem.

Jsme rádi, že divákům můžeme nabídnout osm zbrusu nových dílů, které jsou tentokrát bez výjimky inspirované skutečnými případy. Věřím, že diváci ocení jak krásné prostředí letní Vysočiny, tak větší prostor, který dostali naši vyšetřovatelé a jejich příběhy,“ říká Iva K. Jestřábová, kreativní producentka.

Diváci mohou seriál Odznak Vysočina sledovat každou neděli ve 20.20 v TV Nova a o týden dříve na Voyo.

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 6.3.2023

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *