Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

Hotel Zochova chata – zažijte božský klid a poznejte malebnou krásu Malých Karpat

Hotel Zochova chata se svým dokonale vybaveným wellnes & spa centrem nabízí hostům výjimečnou atmosféru v srdci nádherné přírody Malých Karpat s jednou obrovskou výhodou – od Bratislavy je opravdu kousek, asi 30 km.

Je to ideální místo pro každého, kdo touží po harmonii wellness a odpočinku v krásném prostředí hotelu a zároveň to rád propojí s venkovními aktivitami, kterých se v okolí nabízí opravdu nepřeberné množství. Hotel k tomuto účelu nabízí i zapůjčení kol a elektrokol. Pokud se tedy rádi “ztratíte” v krásné přírodě, baví vás návštěvovat kulturní památky nebo dáte přednost vinné cestě a potěšíte se skleničkou dobrého místního vína, to vše a mnohem více se v okolí Zochovy chaty nabízí a uspokojí i ty nejnáročnější hosty.

Nechte se inspirovat tipy na aktivity v okolí:

  • Méně náročné i terénově pestřejší a delší turistické stezky na pěší výlety (na kratší procházku je ideální nedaleká rozhledna Velká Homoľa s výhledem na téměř celé Malé Karpaty; náročnější je túra na Vysokou – druhý největší vrchol, krásná přírodní rezervace; další možnost je trasa krásnou přírodou za výhledy na Čermák a Skalnatú nebo na rozhlednu Kukla)
  • Cyklistické stezky nebo delší pěší výlety na hrad Červený kameň, zříceninu Plavecký hrad, Smolenický zámek
  • Návštěva nedalekého městečka Modra (muzeum Ĺudovíta Štúra, muzeum tradiční modranské keramiky nebo galerie moderního umění Zoya Gallery se sbírkou Andyho Warhola v areálu moderního vinařství Elesko,)
  • Malokarpatská vinná cesta – sdružení vinařství regionu, který je nejvýznamnější na Slovensku. Program pro potěchu všech smyslů – 100 kilometrů nejznámějších vinic od Děvína po Smolenice, seznámení se slovenskou vinařskou tradicí, její historie i současnost, místní folklor. Degustace vín, lokální gastronomické speciality. V průběhu roku různé akce a slavnosti.
  • Adrenalinové zážitky v Malých Karpatech – výstupy a lezecké úseky v okolí Záhorie a Plavecke podhradie; terénní cyklotúra „malokarpatská výzva“ dlouhá 40 km z Modre přes hřeben Malých Karpat na Záhorie

Po aktivním vyžití nabízí Zochova chata zasloužený relax ve špičkovém wellness centru, které nabízí saunování a hýčkání všeho druhu s výhledem do přírody. Škála nabízených možností regenerace je opravdu široká – prostorný bazén na rekreační plavání, vnitřní i venkovní vířivka, bohatý saunový svět včetně atraktivních zážitkových prvků jako je např. Kneippova koupel, tepidarium, ledopád, lesní chodníček a další. Samozřejmě nechybí ani několik druhů procedur a masáží. K dispozici je také posilovna a tělocvična pro aktivní odpočinek. V zahradě hotelu si mohou hosté udělat piknik, zahrát si originální „adventure golf“ nebo si dát partii pétanque či venkovních šachů.

Hotel Zochova chata je díky profesionálnímu zázemí a službám oblíbeným místem pro pořádání svateb, oslav a firemních akcí.

Zdroj a foto: Hotel Zochova chata

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *