Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Úspěšná premiéra: výtvarnice Alexandra Hejlová a moderátor Oldřich Tamáš vyprodali Salmovskou!

Výtvarnice Alexandra Hejlová a moderátor Oldřich Tamáš mají za sebou úspěšnou premiéru talkshow „Skoro dámský klub…“ v Salmovské literární kavárně, která byla beznadějně vyprodána!

Výtvarnice, designérka šperků, divadelních kostýmů, ilustrátorka mnoha knih, Alexandra Hejlová, která rovněž zazářila svou spoluprací s Muzeem Salvador Dalí Enigma pro společnost Dalí Universe, začala také koncem loňského roku spolupracovat na natáčení talkshow “Skoro dámský klub s Oldou Tamášem” s moderátorem, ředitelem TV V1, Oldřichem Tamášem, který je zároveň autorem, scénáristou a režisérem talkshow.

Během krátké doby, co Hejlová a Tamáš talkshow natáčí, získal Skoro dámský klub i svou domovskou scénu. Díky Hejlové, která dostala nabídku vrátit se po delší odmlce na pódium v Salmovské, kde mnoho let účinkovala v několika pořadech, si Skoro dámský klub našel své místo i na „prknech co znamenají svět“. Nyní proto máte jedinečnou příležitost účastnit se Skoro dámského klubu… i vy, prozatím jednou za dva měsíce uvidíte Hejlovou a Tamáše s jejich hosty naživo!

Premiéru talkshow 4. dubna odstartovali hvězdně. Slovenský zpěvák Peter Paul Pačut, který je protagonistou Freddieho Mercuryho, zazpíval několik hitů skupiny Queen a také zavzpomínal na Karla Gotta, kterému v roce 2010 dělal předskokana.

Dalším zajímavým hostem byla esoterička, spisovatelka a profesionální čarodějka, Ilona Golovleva, kterou můžete také znát z mnoha televizních pořadů, s kterou Hejlová v nejbližší době chystá několik zajímavých projektů. Zde se jednoznačně výtvarno a esoterika spojili dohromady.

Do třetice Hejlová a Tamáš na pódiu přivítali spisovatelku a novinářku Marcelu Kohoutovou, která zavzpomínala nejen na svého manžela a herce Járu Kohouta, ale nechyběly ani pikantní vzpomínky na Adinu Mandlovou. Také se svěřila, že se těší na vydání své nové knihy Pohádky pro malé caparty, která vyjde na konci tohoto roku,

Sečteno, podtrženo, tato dvojice zaznamenává mimořádně velké úspěchy! Činorodá výtvarnice světového kalibru a moderátor Oldřich Tamáš věří, že divákům přinesou pohodovou podívanou, neotřelé životní názory, výjimečné hosty a nekonečnou zábavu. Již teď se můžete těšit na další “Skoro dámský klub ..”  v Salmovské literární kavárně 7. června.

Foto: Jana Tesaříková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *