Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Brown-Forman Corporation přebírá distribuci na Slovensku

Brown-Forman Corporation, jedna z největších amerických společností vyrábějících lihoviny a víno, na podzim loňského roku oznámila, že od 1. září 2023 bude na Slovensku sama distribuovat své vlastní značky.

„Věříme, že vlastní prodej na Slovensku nám pomůže k dalšímu růstu. Zejména u našeho portfolia rodin značek Jack Daniel’s Tennessee Whiskey a Finlandia Vodka,“ uvedl Marshall Farrer, prezident evropské divize společnosti Brown-Forman Corporation.

Na Slovensku kategorie whiskey, primárně superprémiové značky a kategorie vodky, stále rostou a přitahují nové zákazníky.

Společnost nedávno jmenovala Danielu Hanzlovou do funkce vedoucí prodeje společnosti Brown-Forman pro Českou republiku a Slovensko. „Jsem velmi ráda, že v osobě Daniely přichází zkušená profesionálka v oblasti prodeje s vynikající znalostí slovenského trhu, která bude dále rozvíjet naše podnikání,“ uvedla Maria Navas Peire, generální ředitelka společnosti Brown-Forman Czechia & Slovakia.

Firma se těšila dlouholeté spolupráci se svým distributorem KOFT s.r.o., a bude v ní pokračovat až do konce srpna 2023.

Brown-Forman prodává napřímo své vlastní značky na několika evropských trzích, včetně Velké Británie, Německa, Polska, Francie, Španělska, Česka, Belgie a Lucemburska. 

O společnosti Brown-Forman:
Již více než 150 let obohacuje společnost Brown-Forman Corporation zážitky ze života tím, že zodpovědně vytváří kvalitní značky alkoholických nápojů včetně Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Tennessee RTDs[i], Jack Daniel’s Tennessee Honey, Jack Daniel’s Tennessee Fire, Jack Daniel’s Tennessee Apple, Gentleman Jack, Jack Daniel’s Single Barrel, Woodford Reserve, Old Forester, Coopers’ Craft, The GlenDronach, Benriach, Glenglassaugh, Slane, Herradura, el Jimador, New Mix, Korbel, Sonoma-Cutrr, Finlandia, Chambord, Fords Gin, Gin Mare a Diplomático Rum.

O značky společnosti se celosvětově stará přibližně 5 200 zaměstnanců a prodávají se ve více než 170 zemích světa. Další informace o společnosti naleznete na stránkách brown-forman.com.

[i] RTD – nápoje z kategorie Ready to drink

Zdroj a foto: brown-forman.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *