Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Zpříjemněte si měsíc lásky prémiovým přípitkem

Magická filipojakubská noc z 30. dubna na 1. května je předzvěstí měsíce lásky. A ať už po jeho dobu dodržujete staročeské tradice, jako je líbání pod rozkvetlou třešní, nebo si tvoříte své vlastní partnerské tradice, zkuste k nim přibrat prémiový likér Granette.

Granette Premium Liqueur Kávový
Užíváte si společná víkendová rána nad šálkem kávy? Pak vám padne do noty i tento likér, kterým vždy můžete příjemně strávený den ve dvou i zakončit. Prémiový likér obsahuje výluh z čerstvě upražených kávových zrn, která jsou namleta těsně před jejich naložením do jemného lihu. Zaručeně vás dostane a překvapí jedinečným a intenzivním aroma výběrové kávy.

Granette Premium Liqueur Ořechový
Traduje se, že různé druhy ořechů fungují jako afrodiziakum nebo jakési povzbuzovače smyslů a vášně. Likér ze svatojánských vlašských ořechů je po celé generace oblíbeným tradičním nápojem, který má jedinečnou a delikátní chuť. I Palírna U Zeleného stromu má svou osvědčenou a střeženou recepturu. Každý rok na svatého Jana sklízejí drobní lokální pěstitelé vlašské ořechy tzv. mléčné zralosti a z nich se potom připravuje ořechový výluh doplněný tajnou směsí bylin a koření.

Granette Premium Liqueur Višňový
Májový polibek pod rozkvetlým stromem by měl ženě přinést krásu, zdraví, plodnost a lásku. Ať už tuto tradici dodržíte pod třešní, nebo višní, zamilovaný večer si můžete užít nad sklenkou višňového likéru. Tento jedinečný višňový likér obsahuje vysoký podíl višňové šťávy, která je doplněná višňovým destilátem. Je jemný a sladký jako láska, a tak se k příležitosti Prvního máje skutečně hodí.

Višňový Granette pořídíte v řetězcích Globus, všechny příchutě pak v e‑shopech Alkohol.cz a Alza.cz. Doporučená cena: 329 Kč

Likér jako digestiv
Prémiové likéry Granette si nejlépe vychutnáte při pokojové teplotě. Pro servírování likérů dle etikety je nejvhodnější tzv. cordial glass, sklenka s dlouhou nohou a menším kalíškem nebo sherry glass, což je zmenšená verze skleničky na víno.

Zdroj a foto: Palírna U Zeleného stromu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *