Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

We Are Domi představují debutové EP a zahájili turné

Elektoro-popová kapela We Are Domi přichází po provokativním singlu FU s avizovaným debutovým EP, které představí svým fanouškům live na klubovém tour. První zastávku v Brně již odehrála. Na všech zastávkách skupinu doprovází talentovaný zpěvák Rodan se svou kapelou.  V rámci pražského koncertu v Lucerna Music Baru 26. dubna proběhne také křest EP. Novinka je již nyní k nalezení na všech streamovacích platformách.

Jako pilotní skladbu alba vypustili We Are Domi singl a videoklip FU, v němž ukazují svou bláznivou stránku. Tvrdé beaty, vyzývavý text a jedinečný zvuk písně dokonale vystihují styl a poselství kapely.

EP, jednoduše nazvané We Are Domi, se zaměřuje na sebepojetí, nostalgii a je cestou životních událostí všech členů. We Are Domi mixují osobitý jemný vokál Dominiky Haškové, inovativní smyčcové kytary Caspera Hatlestata a hypnotizující syntetizátory Benjamina Rekstada. Album vzniklo ve spolupráci s producenty z Norska, Velké Británie, Švýcarska, Finska a Rakouska. Různorodost výběru producentů dodalo každé skladbě vlastní jedinečný styl. Výsledkem je šest odvážných skladeb s dynamickým moderním zvukem, kterým kapela dokazuje svůj talent, kreativitu a mezinárodní přesah.

„Jsme nadšení, že se konečně můžeme podělit o naše debutové EP s celým světem. Bylo úžasné spolupracovat s tak talentovanými producenty z celé Evropy, kteří nám pomohli tvořit, skládat i objevovat. Doufáme, že naše hudba bude posluchače inspirovat, povzbudí je a nechají se našimi elektro-popovými beaty nakazit,“ vyzývá zpěvačka Dominika Hašková.

We Are Domi podpoří album již zahájeným klubovým tour, kde fanoušci naplno zažijí energii jejich elektrizující tvorby. „Nenechte si ujít náš nový přírůstek a nenechte si ujít ani naše turné,“ láká kapela.  Jako support se na všech koncertech představí mladý talentovaný zpěvák Rodan. V pražském Lucerna Music Baru proběhne zároveň křest EP v doprovodu řady hostů.

Vstupenky jsou již v prodeji. Další novinky a koncerty fanoušci najdou na sociálních sítích We Are Domi.

Nejbližší koncerty:
26/4                Praha                          Lucerna Music Bar
28/4                Plzeň                           Anděl Music Bar
5/5                  České Budějovice        MC Fabrika

Foto: archiv kapely

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *