Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Zpěvačka LinaKaro pokřtí v Kasárnách Karlín své debutové EP

LinaKaro, vlastním jménem Karolína Přibylová, semifinalistka Česko-Slovenské SuperStar 2015, se po krátké hudební pauze vrátila na konci loňského roku zpět na hudební scénu společně se svým debutovým EP Healing. Nyní se album dočká také svého křtu. Koncertní show završí svým setem DJ Marwin. Uskuteční se v Kasárnách Karlín už 3. května 2023.

Hudebnice LinaKaro odehraje svůj vůbec první koncert v doprovodu kapely. V rámci koncertu zazní všechny skladby z jejího debutového EP live, ale i její jednotlivě vydané singly včetně nejznámějšího Honey. „Ušla jsem poměrně dlouhou a rozmanitou cestu, než jsem se dostala k natočení svého debutu, na kterém jsem se podílela skladatelsky i textově. Bude to úplně poprvé, co budu něco křtít, tudíž pociťuji obrovskou tenzi, vzrušení i těšení. Navíc nejsem zvyklá jezdit s kapelou. Budu mít za sebou ale band tvořený skvělými muzikanty, kterým věřím. Chceme do toho s klukama dát maximum, aby si lidé večer s námi užili a přišli i na další koncerty. A nebude chybět ani světelná show. Prostě koncert se vším všudy,“ láká LinaKaro.

Na pódiu se v průběhu večeru vystřídá několik hostů a po koncertě LinyKaro zahraje DJ Marwin Shamma, který se svým exotickým tech/house setem procestoval kus světa. Byl také hostem jednoho z nejznámějších festivalů Burning Man.

V rámci EP Healing představila zpěvačka svůj nový vlastní originální zvuk, který vytvořila s producentem Josefem Abrahamem Mikulkou (Court Jester). Mísí v něm hip-hopové beaty s prvky R´n´B, soulu, taneční hudby a jazzu. „Název Healing jsem zvolila jednoduše proto, že u všech pěti písních jde o proces uzdravení vypsáním se ze smutných událostí. Při psaní jsem se postupně oprošťovala od zbytečného balastu k větší autenticitě,” říká LinaKaro. Její texty vychází z životních zkušeností a prožitků, každý track nese svou vlastní message. Ke každé písni z EP vznikla také speciální umělecká grafická, o kterou se postarala malířka a writerka Katka Kaplanová alias Vaga.

Vstupenky jsou již v prodeji v síti smsticket.

Foto: Lukáš Kozel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *