Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Dopřejte si poctivý steak z kvalitního tuňáka kdykoli a jakkoli!

Do škály prémiových produktů Rio Mare se letos přidává pečlivě vybraný filet z tuňáka ve skleněném obalu. Letošní novinka se stává vhodnou volbou k rychlému obědu či večeři pro každého, a to především pro svou kompaktní porci kvalitní ryby.

Praktické balení
Díky své ryzí podobě tuňáka můžete poctivé steaky zakomponovat do každého jídla jako hlavní zdroj bílkovin. Balení obsahuje poctivý kus chutného tuňáka, který lehce zařadíte do svého jídelníčku. Protože v momentu, kdy vyzkoušíte jakoukoli z nových variant, budete tuňákové filety přidávat k jakékoli příloze.

Pro vaše tělo jen to nejlepší
Rio Mare si dlouhodobě zakládá na pečlivém výběru svých zdrojů a jinak tomu není ani v případě letošní novinky. S tuňákovými filety budete mít stoprocentní jistotu kvality. Po otevření skleničky budete mít před sebou vždy rybu, která byla důkladně a ručně vybrána pouze z dohledatelných zdrojů. Dopřejte si prémiové jídlo, za které se vám vaše tělo jednoznačně odvděčí. Pokud jde totiž o Vaše zdraví a spokojenost, kompromisy v kvalitě rozhodně nejsou na místě.

Vyzkoušejte všechny tři příchutě
Kromě základního tuňákového filetu v olivovém oleji do portfolia přibyla i pikantní verze s chilli papričkami nebo svěží příchuť limetky se zázvorem. Vyzkoušejte všechny tři a najděte si tu svou oblíbenou!

FILETY Z TUŇÁKA V OLIVOVÉM OLEJI
Základní tuňákové filety Rio Mare jsou naloženy ve výběrovém olivovém oleji, který jim dodává typicky italskou chuť. Jsou ideální v kombinaci s grilovanou, pečenou nebo třeba i smaženou zeleninou!

FILETY Z TUŇÁKA V OLIVOVÉM OLEJI S CHILLI
Lahodné filety tuňáka Rio Mare v olivovém oleji jsou dochuceny italskou chilli papričkou. Díky působení ochuceného olivového oleje proniká aroma a lehce štiplavá chuť do všech kousků poctivých kusů masa. Vychutnat si můžete pokrm doplněný avokádem nebo klasickou italskou mozzarellou – okamžitě se ocitnete ve středomořské atmosféře letní dovolené!

FILETY Z TUŇÁKA V OLIVOVÉM OLEJI S LIMETKOU A ZÁZVOREM
Pro fanoušky robustních tuňákových filetů Rio Mare jsou připraveny speciální kousky naložené v olivovém oleji s nadrobno nasekaným zázvorem a limetkou. Svěží a při tom jemně pikantní chuť vás překvapí a perfektně naladí na pokrm doplněný třeba čerstvým čočkovým salátem.

Zdroj a foto: www.riomare.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *