Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Carnilove True Fresh Cat: Holistické krmivo pouze z čerstvého masa pro dospělé a sterilizované kočky

Po Carnilove True Fresh Dog pro psy přichází na trh i nová řada holistických krmiv Carnilove True Fresh Cat pro kočky. Jde o granule vyrobené z čerstvého masa, kterého je v nich díky unikátní technologii až 70 %. Šetrné zpracování surovin zajišťuje zachování původních výživových vlastností masa. Proto se granule vyznačují daleko vyšší chutností, než mají běžná krmiva a jsou tak pro dospělé kočky velmi atraktivní. Navíc jsou navržena pro snadný přechod a střídání receptur.

Bílkoviny z rybího, kuřecího i krůtího masa bez předchozího zpracování jsou navíc lépe stravitelné, maso má i vysoký obsah kvalitních aminokyselin, důležitých stavebních látek organismu. V granulích nenajdete moučku, ale ani brambory nebo obiloviny. Obsahují také minerály a další přírodní ingredience jako brusinky, borůvky nebo rakytník, které chrání močový aparát koček.

Původ surovin
Suroviny použité v krmivech Carnilove True Fresh Cat pocházejí z velké většiny z evropských zdrojů. Maso je kvality určené i pro lidskou spotřebu. Krůtí je z Čech, Rakouska nebo Německa, mořské ryby z udržitelného rybolovu v norských a skotských mořích, sladkovodní z evropských rybích farem.

Tři holistické receptury
Krmivo se vyrábí ve třech recepturách – Carnilove True Fresh Cat Turkey, Carnilove True Fresh Cat Chicken a Carnilove True Fresh Cat Fish.

Carnilove True Fresh Cat Turkey s krůtím masem cílí na udržení optimální váhy koček, kontrolu nad hmotností zajišťuje dietní vláknina spolu s L-karnitinem a minerály.

Carnilove True Fresh Cat Chicken s kuřecím zase kočkám pomáhá k optimální fyzické kondici a imunitě. Antioxidanty v bylinkách, spolu s borůvkami, rakytníkem, červenou čočkou a okřehkem (žabinec) zlepšují imunitní funkce a chrání kočičí tělo před infekcemi.

Složení granulí Carnilove True Fresh Cat Fish s čerstvou rybou prospívá kůži a srsti a podporuje také mozek a srdce. Rybí maso jako vynikající zdroj omega-3 mastných kyselin a polyfenolů má spolu s lososovým olejem tyto procesy v těle na starosti. Další přírodní ingredience udržují kočičí organismus v rovnováze a chrání ho před chorobami.

Různé druhy proteinu
Všechny druhy holistických krmiv Carnilove True Fresh Cat pro kočky mají podobné složení, ale s rozdílnými druhy proteinu, což umožňuje bezproblémový přechod mezi recepturami. Obsahují přírodní a funkční ingredience, které se navzájem doplňují. Mění se jen nutriční složení, protože každé maso obsahuje jiné spektrum aminokyselin.

Produktové tipy:
Carnilove True Fresh Cat Turkey – Čerstvá krůta pro kontrolu hmotnosti
Neodolatelnou chuť a vysokou stravitelnost docílila tato holistická receptura díky vysokému podílu čerstvého krůtího masa z farmových chovů od lokálních dodavatelů. Jedinečnou technologií na zpracování masa v čerstvém stavu vynikne jeho chuť a zůstane v něm také 95 % vysoce stravitelného proteinu. Pohanka, hrách a čočka jako přirozené zdroje rostlinných bílkovin a minerálních látek pak pomáhají kočkám udržovat zdravý metabolismus a optimální tělesnou hmotnost. Hrách a červená čočka jsou navíc vynikajícími zdroji vlákniny s nízkým glykemickým indexem. Brusinky, rakytník, borůvky i kořen zázvoru pomůže udržet kočičí močový aparát v optimálním stavu. Krmivo tak uspokojí přirozené výživové potřeby koček a zároveň nehrozí, že po něm budou nekontrolovaně přibírat.
Cena 4,8 kg: 899,- Kč

Carnilove True Fresh Cat Chicken – Čerstvé kuře pro podporu imunity
Kompletní holistické krmivo pro dospělé kočky s vysokým podílem čerstvého kuřecího masa z lokálních farmových chovů podpoří kočičí imunitu. Čerstvé a libové kuřecí je dietní maso s vynikajícím zdrojem aminokyselin a omezeným množstvím tuku, proto je skvělé na udržení tělesné kondice, imunitních funkcí i pro vývoj svalů. Maso je zpracováváno v čerstvém stavu, zůstává tedy chutné a vysoce stravitelné. Granule obsahují i brusinky, rakytník, borůvky a okřehek, které díky množství antioxidantů také zlepšují imunitu koček a hrají důležitou roli při ochraně jejich organismu před infekcemi. Pohanka, hrách a čočka jsou pak přírodními zdroji rostlinných bílkovin a minerálních látek potřebných pro zdravý metabolismus. Jedinečný způsob výroby zachovává původní vlastnosti ingrediencí a přináší kočkám zcela nový a výjimečný smyslový zážitek a uspokojí jejich přirozené instinkty.
Cena za 4,8 kg:  899,- Kč

Carnilove True Fresh Cat Fish – Čerstvá ryba pro zdravou kůži a srst
Kompletní holistické krmivo s vysokým podílem čerstvých ryb z rybolovu od lokálních dodavatelů se zaměřuje na udržení zdravé kočičí kůže a srsti. Maso se zpracovává čerstvé, proto mu zůstává vynikající chuť a vysoká stravitelnost. Obsah lososového oleje chrání kočky proti zánětům a pomáhá zlepšit kvalitu jejich srsti a kůže. Navíc je prevencí před vznikem kožních alergií. Omega-3 mastné kyseliny z čerstvých ryb, lososový olej a okřehek podpoří celkové zdraví kočičího organismu. Zpomalují stárnutí kůže, podporují zdraví srdce a zajišťují správný vývoj zraku a centrální nervové soustavy. Brusinky, rakytník, borůvky, a okřehek jsou vynikajícím zdrojem antioxidantů. Jedinečný způsob výroby zachovává původní vlastnosti ingrediencí a přináší kočkám nový a výjimečný smyslový zážitek, který uspokojí jejich přirozené instinkty.
Cena za 4,8 kg: 997,- Kč

Továrna s ojedinělým know-how
Vyrábět granule s čerstvým masem umožňuje inovativní výrobní kapacita společnosti VAFO PRAHA, producenta krmiv Carnilove. Nová továrna v Číčenicích se zaměřuje speciálně na produkci z čerstvého masa a díky nejmodernějším technologiím mohou vznikat granule té nejvyšší kvality.

Zdroj a foto: www.carnilove.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *