Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Křest knihy Profesionál gastronomie pro studenty a pedagogy středních škol a učilišť

Knihu Profesionál gastronomie plnou přehledných rad, tipů a receptů pro studenty a pedagogy středních gastronomických škol a učilišť pokřtili společně představitelé Asociace kuchařů a cukrářů ČR (AKC ČR) v čele s jejím prezidentem Miroslavem Kubcem a s Petrem Vankou, náměstkem hejtmana Plzeňského kraje (na fotce zcela vpravo).

Křest proběhl stylově na největší tuzemské gastronomické soutěži pro juniory kuchaře a cukráře Gastro Junior Bidfood Cup, která proběhla v půlce května v prostorách Plzeňského prazdroje. Kniha vznikla v rámci projektu zvyšování kvalifikace studentů gastronomických oborů a byla spolufinancována z programu Přeshraniční spolupráce České republiky a Svobodného státu Bavorsko. Vydání je dvojjazyčné, v českém a německém jazyce.

Zájemci si mohou knihu bezplatně stáhnout na portálu Vařímedobře.eu, který knihu doplňuje online workshopy pro kuchaře, cukráře a číšníky.

Zdroj a foto: Profesionál gastronomie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *