Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Společnost Netflix uspořádala vůbec první promítání v ČR. Režisér Sam Hargrave přijel představit svůj nový akční film Vyproštění 2

Společnost Netflix 10.6.2023 v pražském Kině Lucerna představila nový akční film Vyproštění 2 s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Na místě byl i režisér filmu Sam Hargrave. Akce se zúčastnilo na dvě stě padesát hostů z řad novinářů, influencerů a filmových nadšenců z České republiky. Moderátorkou večera byla Zorka Hejdová.

Dnes se v pražském Kině Lucerna uskutečnila speciální projekce očekávaného akčního filmu Vyproštění 2 (v originále Extraction 2). Návštěvníci akce měli exkluzivní příležitost vidět nový film jako první v České republice a také se osobně setkat s režisérem filmu.

Před promítáním Sam Hargrave hovořil o natáčení filmu Vyproštění 2. „Je skvělé být zpátky v Česku,” uvedl na začátek. Na otázku, co pro něj bylo během natáčení v Česku nejcennější, odpověděl rozhodně, že lidé. „Velká poklona celému štábu. Ve filmu se odehrává například akční scéna trvající celých 21 minut ve vězení! Byla opravdu velmi náročná, a to ve všech ohledech. Ale díky celému štábu, jejich nasazení, ale hlavně nadšení a odhodlání odvést tu nejlepší práci, jsme to zvládli. Točil jsem na hodně místech po celém světě, ale musím říct, že Česká republika byla jedním z těch nejlepších,“ pochválil své české kolegy a zároveň věnoval speciální potlesk místním kaskadérům. „Praha a Česká republika jsou velmi krásné. Už teď vím, že se sem brzy vrátím,” dodal.

Úvodní řeči se ujal Tomasz Dąbrowski z Netflixu. „Film je také výsledkem práce a přispění velkého týmu českých herců a štábu,” zdůraznil. Připomněl také, že se jedná o vůbec první podobnou akci Netflixu u nás. Tomasz poté vyzval všechny, kteří se podíleli na přípravě filmu, aby se v hledišti postavili a užili si zaslouženého potlesku ostatních diváků.

Pozvání přijal například náměstek ministra kultury Michal Šašek. Za známé osobnosti se objevili na červeném koberci například herečky Bára Mottlová a Alena Doláková s doprovodem nebo bavič a režisér Jakub Kohák. Nechyběli ani známí influenceři Nikol Trojanová, Naomi Adachi nebo Luboš Kulíšek. Celou akci akci moderovala Zorka Hejdová.

Pokračování akčního trháku Vyproštění 2 bude mít na Netflixu oficiální premiéru v pátek 16. června.

O filmu:
Chris Hemsworth se vrací jako Tyler Rake v pokračování akčního trháku Vyproštění 2. Poté, co jen tak tak unikl nebezpečí v prvním filmu, je Tyler zpět! Australský neohrožený žoldák má nyní za úkol další smrtící akci. Tentokrát se pokusí zachránit jednu rodinu ze spárů nelítostného gruzínského gangstera. Při tvorbě filmu se znovu sešel Chris Hemsworth s režisérem Samem Hargravem pod produkcí AGBO a bratry Russoovými. Scénáře se chopil jeden z bratrů, Joe Russo. Herečka íránského původu, Golshifteh Farahani, si zopakuje svou roli z prvního filmu. Dále si v pokračování zahráli Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt a Tinatin Dalakishvili.

O Netflixu:
Netflix je jednou z předních světových streamovacích služeb s 231 miliony placených členů ve více než 190 zemích, kteří si užívají televizní seriály, filmy a hry nejrůznějších žánrů a jazyků. Členové si mohou přehrávat, pozastavovat a pokračovat ve sledování, kdykoli a kdekoli chtějí, a mohou kdykoli změnit své plány.

Zdroj a foto: Netflix

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *