Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Carlos Alcaraz je novým ambasadorem módního domu Louis Vuitton

Nejnovějším ambasadorem módního domu Louis Vuitton se stává Carlos Alcaraz, úspěšný španělský tenista, který je aktuálně světovou jedničkou ve dvouhře.

Alcaraz je historicky nejmladším hráčem, kterému se tento post podařilo získat. Fanoušky po celém světě zaujal svým charismatem, vášní pro hru a talentem. Svůj první grandslamový titul vyhrál v roce 2022 na US Open. V letošním roce získal tituly ATP 1000 v Indian Wells a Madridu. Takový úspěch je ve věku pouhých 20 let, opravdovým unikem a hráče dozajista čeká další zářná budoucnost.

Hráče, narozeného ve španělské Murcii, spojuje s módním domem Louis Vuitton vysoké nasazení na cestě k dokonalosti. Svým neodolatelným šarmem a stylem i mimo kurt si tenista získává srdce fanoušků, a to nejen milovníků bílého sportu. Ty jistě potěší jeho nová kapitola, která se zahájením spolupráce se značkou Louis Vuitton začíná psát.

„Je mi opravdovou ctí být součástí rodiny Louis Vuitton. Dokonce bych řekl, že spolupráce je pro mě splněným snem,” komentoval Alcaraz své nové ambasadorství.

Zástupci domu Louis Vuitton si partnerství s Carlosem velmi cení a těší se na společné dobrodružství.

Zdroj a foto: Louis Vuitton 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *