Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Do Ordinace přichází největší herecký talent současnosti. Tomas Sean Pšenička se představí jako syn Dany Morávkové a Jana Čenského 

Je mu čerstvých devatenáct, ale natočil toho již dost. Talentovaný idol dívčích a chlapeckých srdcí, Tomas Sean Pšenička, jehož si diváci Voyo oblíbili v seriálu Sex O’Clock, však v Ordinaci v růžové zahradě 2 nehraje novou postavu. Stane se novým Tondou, dospívajícím synem manželů Suchých v podání Dany Morávkové a Jana Čenského. 

„Z důvodů větší divácké atraktivity došlo k přeobsazení obou dětí manželů Suchých. Jejich syna Toníka nově hraje obrovský talent Tomas Sean Pšenička, jeho sestru Haničku dětsky spontánní a roztomilá Luna Sofie Bauerová,” představuje změnu v obsazení kreativní producentka Simona Matásková. Zdůvodňuje ji následovně: „Čas letí, dětští herci se mění a někdy se stane, že přestanou být herci. Buď je to přestane bavit, nebo přestanou mít k herectví potřebné dispozice. Tondu čeká v této sezoně obsáhlejší dějová linka. Rodiče netuší, co se s jejich synem děje, a mají z toho pěkně zamotanou hlavu. Tonda začne mít problémy ve školním i sportovním kolektivu, s okolím komunikuje velmi stroze a až nebezpečně se uzavírá do sebe. Vzhledem k náročnosti role vyvstala potřeba ji přeobsadit a najít do ní schopného mladého herce. Jsem nesmírně ráda, že se nám podařilo obsadit právě Tomase.”

Ten ke svému účinkování v Ordinaci říká: „Na natáčení se vždycky těším. Svou seriálovou rodinu jsem si velmi oblíbil a jsem vděčný, v jakém složení jsme se potkali.” 

K herectví se přitom bratr herce Davida Gránského nedostal úplně cíleně. „Asi ve třinácti jsem musel ukončit tenisovou kariéru a přemýšlel jsem se, co budu dělat dál. Jelikož jsem vyrostl vedle svého staršího bratra Davida, tak jsem se v hereckém prostředí pohyboval přirozeně již od dětství. Poprvé jsem si herectví na vlastní kůži vyzkoušel na jednom letním hereckém táboře, kde jsem pochopil, že bych se mu chtěl věnovat i po zbytek svého života. A kdybych nebyl hercem, věřím, že bych byl architektem. Jednak proto, že se velká část mé rodiny této profesi věnuje, jednak proto, že mě samotného fascinuje,” dodává Tomas Sean Pšenička, mimo jiné milovník Václava Havla a Kurta Cobaina a rovněž nadaný hudebník.

Medailonek
Tomas Sean Pšenička se narodil v roce 2004 v irském Dublinu, kde jeho rodina tenkrát žila. Čerstvě absolvoval Pražskou konzervatoř, a i přes nízký věk a díky velikému talentu má za sebou množství výrazných seriálových a filmových rolí. Divákům Novy se představil v seriálech Chlap, Pan Profesor a v jedné z hlavních úloh úspěšné série Voyo Sex O’Clock. Pozornost na sebe rovněž strhl jako mladistvý vrah v seriálu Případy 1. oddělení. Na premiéru v kinech čekají dva filmy s ním – Sucho režiséra Bohdana Slámy a Amerikánka Viktora Tauše. Kromě hraní se Tomas úspěšně věnuje i hudební dráze – veliké oblibě se těší jeho aktuální skladba Should We Go Back.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *