Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

Dejte svému smartphonu HONOR 90 pozitivní nádech a styl s novými bezplatnými tapetami

Globální technologická značka HONOR zdarma přináší nové originální tapety a motivy pro smartphony řady HONOR 90. Kompletní nabídka je dostupná prostřednictvím HONOR Themes. Uživatelé si mohou vybrat tapety a motivy přesně podle svého osobního stylu a vkusu a personalizaci svého smartphonu posunout na novou úroveň.

Řada HONOR 90 s podmanivým 200Mpx fotoaparátem a displejem s miliardou barev je skvělým kreativním nástrojem, se kterým mohou uživatelé do detailu zachytit a sdílet své pozitivní zážitky a výjimečné chvíle. Nyní jde HONOR ještě o krok dál a na trh zdarma uvádí exkluzivní tapety, aby byl uživatelský zážitek ještě intenzivnější.

Nová nabídka včetně motivů záře, romantických měsíčních fází a funkce Always-On Display (AOD) tvoří dokonalou kombinaci estetiky a vyjádření osobnosti. Mezi motivy je také řada HONOR Talents sestavená z děl ze soutěže uměleckého designu značky HONOR, stejně jako tapety AIGC, které jsou inspirované designem novinky HONOR 90.

Ve společnosti HONOR víme, jak je individualita důležitá. Podle nás by měl chytrý telefon být i vyjádřením osobnosti, a ne jenom technologií,“ řekl Bai Kai, ředitel společnosti HONOR Czech. „Proto jsme rádi, že můžeme zdarma nabídnout našim uživatelům tyto stylové tapety a motivy, aby si mohli svůj HONOR 90 ještě více přizpůsobit vlastnímu vkusu.“

Ponořte se do motivů HONOR a objevte všechny možnosti, jak si personalizovat svůj chytrý telefon z řady HONOR 90. Vyjádřete svůj styl, zachyťte pozitivní energii a nechte svůj smartphone ukázat, kým jste.

Ceny a dostupnost
Svůj HONOR 90 si můžete pořídit v černé barvě Midnight Black, v zelené Emerald Green nebo stříbrné Diamond Silver, zatímco HONOR 90 Lite na vás čeká v tyrkysovém odstínu Cyan Lake a černé Midnight Black. Do 23. července si HONOR 90 můžete předobjednat a získat zdarma tablet HONOR Pad X8 v hodnotě 4 990 Kč. V prodeji bude HONOR 90 od 24. července, verze s pamětí 8 + 256 GB za doporučenou cenu 13 490 Kč a verze s pamětí 12 + 512 GB za 14 990 Kč. Model HONOR 90 Lite si můžete již dnes pořídit za doporučenou cenu 7 290 Kč.

Zdroj a foto: www.hihonor.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *