Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Festival Bambule se letos vrací do Plzně!

Rodinný Festival Bambule opět zavítá do multifunkčního sportovního areálu Škodaland v Plzni. V sobotu 9. 9. 2023 si zde děti i rodiče užijí den plný zábavy, hudby a sportu! Z pestré nabídky kulturních a sportovních akcí či doprovodných aktivit si vybere každý.

Hudební program pro rodiny s dětmi od 2 do 12 let nabídne vystoupení populárních dětských hudebních skupin Lollipopz, Pigy a Lily, zpěvaček Ellie a Chiara či hudebního projektu Kája a Bambuláček. V Plzni se návštěvníci mohou těšit také na legendu dětské zábavy Maxim Turbulenc. Ti, kteří si zakoupí speciální Meet&Greet vstupenku se navíc mohou v rámci festivalových autogramiád setkat se svými hudebními idoly.

Vedle hudební show si návštěvníci užijí také bohatý sportovní program, který zaštítí platforma Wannado. Na festivalu vytvoří speciální zónu plnou sportovních aktivit, které si budou moct děti vyzkoušet. Součástí bude také JOJKO BIKE zóna – závodní dráha pro nejmenší děti, které se utkají v jízdě na odrážedlech na téměř 330 m dlouhé závodní trati.

Zábava pro malé i velké
Návštěvníci si budou moct v rámci vstupného vyzkoušet všechny aktivity, areál Škodaland nabízí. Malí i velcí si užijí in-line dráhu a skate park s největším počtem překážek v Plzni. Na své si přijdou také fanoušci minigolfu a všechny děti jistě ocení obří vzduchovou trampolínu.

Doprovodný program plný soutěží a atrakcí pro celou rodinu zajistí zábavné a kreativní zóny partnerů Raiffeisen stavební spořitelna, LEGO®, EFKO, Olymptoy nebo Kapka naděje. Děti se mohou těšit na setkání s populárními maskoty Sylvanian Families, LEGO® a Včelkou Májou, se kterými se budou moct potkat v průběhu festivalového dne v areálu.

Speciální zónu si pro děti i dospělé připravila BILLA, v níž nebude nouze o tipy a rady na téma udržitelnosti, jak neplýtvat potravinami a ušetřit. Dále představí lokální dodavatele, od kterých budou návštěvníci moct ochutnat čerstvé ovoce a zeleninu.

Nebude chybět oblíbené malování na obličej, dětské tetování nebo zaplétání barevných copánků. Připravena bude rovněž speciální Kouzelná cesta, na níž budou děti plnit rozmanité úkoly a v cíli získají drobný dárek. V průběhu dne bude probíhat tombola o hodnotné ceny od hračkářství Bambule a partnerů. Návštěvníci se mohou těšit také na rozmanitou nabídku chutného občerstvení ve food zóně, které umocní celkový zážitek.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal, včetně zvýhodněného Rodinného vstupného.

Datum konání: 9. 9. 2023
Místo konání: Škodaland, Plzeň

Vstupné:

  • Základní vstupné 499 Kč
  • Rodinné vstupné (4 osoby) 1 499 Kč
  • Meet&Greet vstupenka: 299 Kč
  • ZTP a děti do 2 let zdarma

Zdroj a foto: www.festivalbambule.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *