Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Ty nejlepší letní kombinace nápojů a snacků ve Starbucks

Léto se jednoznačně pojí s požitky. Mezi ně bez debaty patří i lahodné ledové nápoje a osvěžující dezerty, které zpříjemní krásné slunečné dny. Ve Starbucks vědí, jak potěšit chuťové pohárky a vytvořit jedinečné momenty, ať už si je užíváte sami, nebo ve společnosti svých blízkých. Těchto pár dobrot zkrátka musíte ochutnat!

Osvěžující nápoje Starbucks Refresha® neodmyslitelně patří k horkým dnům. Ovocné kombinace si můžete vychutnat také ve spojení s kokosovým nápojem a přenést se do exotického ráje.

Ikonické Cold Brew je i během letošního léta v kavárnách Starbucks dostupné také ve verzi Cold Brew Latte a pro ty, kteří rádi zkoušejí nové kombinace, i ve verzi Salted Caramel Cream Cold Brew.

Pro všechny milovníky Caffè Latte je ve Starbucks dostupná i ledová verze tohoto nápoje, a to is možností personalizace s přidáním příchutě dle přání zákazníka, či kombinace s některou z mléčných alternativ, které si ve Starbucks můžete vychutnat bez příplatku.

Pro kávové klasiky, kteří si ke své oblíbené horké nebo ledové kávě rádi dopřejí i něco sladkého, přináší léto do Starbucks i nové dezerty. Ovocný Raspberry – Cranberry Crisp Slice v sobě spojuje světlý křupavý základ pokrytý jogurtovou vrstvou a brusinkovou náplní. Vrchní vrstvu tvoří maliny pokryté želé polevou na tmavě čokoládové vrstvě. Pokud máte rádi menší snacky, určitě sáhněte po Mini CroDots. Mini koblihy s lahodnou náplní, obalené v čokoládě a posypané drobenkou, jsou v kavárnách Starbucks dostupné ve třech variantách – cukrová, s tmavou čokoládou nebo s bílou čokoládou.

Abyste si jedinečné kávové momenty mohli užít i doma, Starbucks uvádí během léta novinku také v podobě jedinečné zrnkové kávy Starbucks® Single – Origin West Java Priangan. Tato světle pražená káva překvapí svými výraznými chuťovými vrstvami a jedinečnou komplexností. Každý doušek přináší jemné citrusové aroma s tóny vanilkových lusků a zelených ringlot. Pěstuje se v oblasti Jáva, která se nachází v srdci Indonésie. Je to sopečný ostrov s úrodnou půdou a vysokohorským tropickým podnebím. Tato oblast je domovem jedinečné flóry a fauny a představuje výživný ráj pro pěstování výjimečných kávových zrn. Káva Priangan je vysazována v chráněných zalesněných oblastech, která slouží k ochraně okolní divoké přírody a spojuje v sobě závazek sociální udržitelnosti s kulturními tradicemi. Ty si mezi sebou sundští domorodci předávají po generace.

Tak co, našli jste si v letní nabídce Starbucks svého favorita, který vás osvěží během letošního léta?

Zdroj a foto: Starbucks

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *