Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Soutěžící do jídla propíšou své osobnosti i své kořeny. Soutěž MasterChef Česko začíná

Náročnými castingovými koly prošlo celkem šestnáct amatérských kuchařů, kteří nyní zabojují a pokusí se získat titul MasterChef Česko a k tomu finanční odměnu ve výši 2,5 milionu korun. Ve středu 30. srpna ve 20:20 se na TV Nova vrací nová řada oblíbené kulinářské soutěže, v niž letos soutěžící nebudou mít možnost vrátit se zpátky do hry.

„Hledáme ty, kteří jsou precizní, mají cit pro detail, a hlavně mají vytříbenou chuť,“ uvádí novou sérii MasterChef Česko Radek Kašpárek. Trio nekompromisní poroty s ním i letos tvoří Jan Punčochář a Přemek Forejt.

V prvním kole se soutěžící musí popasovat hned s tou nejtěžší výzvou, a to sami se sebou. V první výzvě totiž budou muset na prázdný talíř naservírovat pokrm, který vystihuje je samotné. „Je před vámi dlouhá cesta a abyste se neztratili, musíte si uvědomit, kdo jste,“ komentoval první zadání porotce Přemek Forejt. Nejlépe si s tímto úkolem poradili Žaneta, která zvládla v 75 minutách připravit skvělé buchty, a Kuba s dokonalým candátem, kroketami a houbami. Na balkon postoupilo celkem osm soutěžících. Ti ostatní se musí spolehnout na své znalosti v kulinářském kvízu, který odhalí, jak hluboký je jejich zájem a orientace ve světě gastronomie.

Třetí závěrečná vyřazovací výzva se nese ve znamení kořenové zeleniny. Zadáním je z ní uvařit a do jídla zároveň otisknout své vlastní kořeny. Kdo zachová klid a udělá z kořenové zeleniny špičkové jídlo a komu nakonec skončí cesta k titulu MasterChef?

První díl letošní řady soutěže MasterChef Česko již ve středu 30. srpna na TV Nova ve 20:20 a již nyní na Voyo.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *