Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Péče o kudrny, vlny a lokny zn. jednoduše – to nabízí nová řada vlasové kosmetiky Maria Nila Coils & Curls

Mnoho žen s rovnými vlasy si přeje vlasy kudrnaté, mnoho žen s bujnými kudrnami touží po vlasech úhledně rovných – ovšem hlavní důvod je většinou ten, že péče o kudrnaté vlasy je náročnější. Švédská vlasová kosmetika Maria Nila, která si zakládá na přírodním veganském složení svých produktů s perfektní účinnosti, se proto rozhodla svou novou řadou Maria Nila Coils & Curls všem ženám a dívkám s přírodními kudrnatými vlasy péči maximálně usnadnit. Tyto speciální pečující produkty Maria Nila Coils & Curl pro hydrataci, definici a úpravu kudrn vlasy i pokožku šetrně čistí a zároveň svou péčí zvyšují pružnost i lesk.    

Hydratovat, hydratovat, hydratovat. Vlasy s přirozenou kudrnatou texturou mají problém udržet vlhkost, proto mají tendenci se při nesprávné péči lámat a krepatět a působí pak mdlým dojmem. Pro péči Maria Nila Coils & Curl je tedy úkol číslo jedna hydratace a správně zvolená výživa, která dokáže vlhkost „zamknout“ a co nejdéle udržet, čímž vlasy na povrchu i krásně vyhlazuje. Další zásada, kterou se péče o kudrny řídí, zní: hlavně jemně.

Obojímu vychází vstříc speciálně sestavený přírodní komplex Curl Guard, který je obsažen v kondicionéru na mytí vlasů Coils & Curl Co-Wash, v bohaté masce Coils & Curl Finishing Treatment a Coils & Curl Oil In Cream pro finální hloubkovou výživu a definici kudrn. Použití těchto tří produktů naprosto stačí k vyladění jednoduché rutiny, která bude odpovídat individuálním potřebám a dosáhne kýženého efektu živých a hebkých kudrn.

V komplexu Curl Guard je zastoupeno na živiny bohaté bambucké máslo s pečujícím účinkem od kořínků po konečky, avokádový olej – geniální vysoce výživný přírodní kondicionér – a šípkový olej, jenž funguje nejen jako efektivní podpora a výživa vlasů, ale i pokožky, a navíc je to „suchý“ olej známý svou rychlou vstřebatelností. Hydratující komplex Curl Guard se doplňuje se zklidňující ochrannou směsí jojobového oleje, aloe vera, výtažku z ibišku a vitamínu E a přispívá k rovnováze pokožky hlavy a vlasů.

Značka Maria Nila se v péči o kudrny Coils & Curl plně hlásí k zásadám tzv. „curly girl method“, kterou komunita lidí s přirozeně kudrnatými vlasy sdílí na sociálních sítích:  složení produktů je na přírodní bázi a neobsahuje sulfáty, silikony, parabeny, alkohol ani keratinové vosky a minerální oleje.

Značka Maria Nila je k dostání například v parfumériích Douglas a Notino, či na Alze.

Zdroj a foto: Maria Nila Coils & Curl, #curlygirl 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *