Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Kriminálka Anděl v pondělí večer zabodovala!

Skupina Nova včera zvítězila v televizní sledovanosti v prime time ve všech hlavních cílových skupinách, kdy zaujala 45,46 % diváků v CS 15-54 u TV.

Vítězem pondělního večera v CS 15-54 se stala oblíbená Kriminálka Anděl, která se po devíti letech vrátila na televizní obrazovky. Včerejší díl Střelec oslovil 29,82 % diváků v CS 15-54 u TV. Jedná se o nejsledovanější televizní pořad po 20. hodině v této cílové skupině. S největším ohlasem se kriminální seriál setkal u mužů ve věku 15–24 let (share 51,47 %).

Tentokrát parta smíchovských kriminalistů musí vyřešit vraždu středoškoláka, jehož tělo najdou na vrakovišti jeho spolužáci. Má v tom prsty taxikářská mafie, která před lety zavraždila jeho otce a které byl v patách? Nebo se řešení nachází uvnitř policejní školy, kde vládne šikana?

Diváci mohou Kriminálku Anděl sledovat každé pondělí ve 20.20 v TV Nova a vždy 7 dní před její televizní premiérou na Voyo.

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 5. 9. 2023

Foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *