Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaTechnologie

Louis Vuitton se vydává na novou virtuální cestu na komunikační platformě Discord

Louis Vuitton představuje další významný milník v rámci své strategie inovativního přístupu v digitální sféře. Nově módní dům nalezneme na video a textové komunikační platformě Discord. 

Módnímu domu se tak v oblasti sociálních médií otevírají nové horizonty. Díky přítomnosti na platformě Discord Louis Vuitton může nabídnout svým fanouškům poutavý a interaktivní obsah, který posouvá hranice inovace a digitálního umění.

Server Louis Vuitton poslouží jako stálá výloha neustále se rozvíjejícího savoir-faire ikonického módního domu. Členové této komunity mají možnost dozvědět se více o umění značky Louis Vuitton a vzájemně se podělit o svůj pohled na témata související s inovacemi.

Server Louis Vuitton na platformě Discord bude také napříč novými digitálními horizonty šířit vizi umění cestování, která je se značkou neoddělitelně spjata. Cílem je podpořit intenzivní propojení značky Louis Vuitton s její online komunitou a nabídnout exkluzivní přístup k nejnovějším výrobkům i pohledy do zákulisí.

Louis Vuitton kromě toho pokročil také na své cestě napříč prostorem Web3 VIA a vytvořil soukromý kanál věnovaný komunitě VIA. Ten členům umožní spojit se s módním domem, podílet se na nových nápadech a stát se součástí této jedinečné zkušenosti.

Všichni milovníci módy, inovací a digitálního prostoru se mohou připojit k neopakovatelnému dobrodružství a navštívit server Louis Vuitton na platformě Discord zde:

https://discord.com/invite/louisvuitton

Připojte se k našemu dobrodružství na sociálních sítích prostřednictvím hashtagů #LouisVuitton a #LouisVuittonVIA.

Zdroj a foto: Louis Vuitton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *