Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Limitovaná kolekce Day to night od Gino Rossi: Všestranné a stylové řešení pro každou příležitost!

Kvalita, nadčasovost, elegance a funkčnost – nová limitovaná kolekce Day to Night značky Gino Rossi nabízí všechny tyto atributy. Kožené novinky dostupné v obchodech CCC za skvělé ceny dokonale doplní váš šatník v podzimní a zimní sezóně.

Značka Gino Rossi již léta dokazuje, že umí kombinovat nejnovější trendy s klasickým stylem. Nejinak je tomu i v případě limitované kolekce Day to Night, která vyváženě spojuje to, co je módní v ulicích i na přehlídkových molech. Boty a kabelky jsou bez zbytečných ozdob, důraz je kladen na zajímavý design, špičkovou kvalitu a neutrální barevnou paletu. Novinky jsou jako stvořené pro ženy, které oceňují všestrannost v módě a chtějí, aby se jejich šatník skládal z krásných, ale funkčních kousků, hodících se do práce i na neplánovaný večer venku s přáteli.

Těšit se můžete třeba na kožené kozačky s decentní hranatou špičkou na nízkém podpatku, které se budou hodit k ležérním i večerním outfitům. Nepřehlédnutelným detailem je zadní zip vedoucí podél celého svršku, který modelu propůjčuje osobitý styl. Boty v odstínu čokoládově hnědé a sytě černé lze sladit se saténovými šaty, stejně jako s mini sukní a rolákem a koženým nebo vlněným kabátem. Nové modely vám zajistí maximální pohodlí a stylový vzhled v kteroukoli denní či noční dobu. Kvalitní kožené boty v CCC pořídíte již od 1899 Kč.

Mezi novinkami značky Gino Rossi nemohou chybět kožené kabelky za skvělé ceny. Nejedná se však o obyčejné modely! Univerzálním řešením je velká shopperka, uvnitř které najdete menší model – ten můžete snadno vyjmout a proměnit business look v elegantní styling. Jedná se o dokonalou volbu pro ženy, které touží po prostorné tašce, i pro obdivovatelky malých, zajímavých tvarů. Za zmínku stojí také elegantní logo značky, které je zdobí. Tento nenápadný detail dodává tašce nádech elegance. Produkty z kolekce Day to Night jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Vynikají odolností a funkčností a díky svému jednoduchému, modernímu designu budou jistě skvělou volbou i v nadcházejících sezónách.

Tipy z kolekce Day to Night:
 https://ccc.eu/cz/damske/boty/kozacky/kozacky-gino-rossi-amora-6262-cerna
https://ccc.eu/cz/damske/boty/kozacky/kozacky-gino-rossi-amora-6262-hneda
https://ccc.eu/cz/damske/boty/kotnikove-boty/kotnikova-obuv-gino-rossi-amora-6260-bezova
https://ccc.eu/cz/damske/boty/kotnikove-boty/kotnikova-obuv-gino-rossi-amora-6260-tmave-hneda
https://ccc.eu/cz/damske/boty/kotnikove-boty/kotnikova-obuv-gino-rossi-amora-6260-cerna
https://ccc.eu/cz/damske/boty/lodicky/lodicky-gino-rossi-amora-23fwg270-cerna
https://ccc.eu/cz/damske/boty/lodicky/lodicky-gino-rossi-amora-23fwg270-bezova
https://ccc.eu/cz/kabelky/damske-kabelky/kabelka-gino-rossi-amora-cs8870-hneda
https://ccc.eu/cz/kabelky/damske-kabelky/kabelka-gino-rossi-amora-cs8870-cerna
https://ccc.eu/cz/kabelky/damske-kabelky/kabelka-gino-rossi-amora-cs8870-bezova

Nejnovější limitovaná kolekce Day to Night značky Gino Rossi je k dostání ve vybraných obchodech CCC, v aplikaci a na ccc.eu.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *