Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda🎄 Vánoce

Kouzelné zimní dobrodružství s Montblanc

Bělostná krajina a čerstvý bílý sníh třpytící se ve zlatavém světle zapadajícího slunce s úchvatným terénem hory Mont Blanc, tak vypadá dokonalý zimní den podle značky Montblanc. Kouzelná kresba vyobrazená na vybraných produktech i na kampaňových fotkách vybízí všechny, aby si v tomto ročním období užili chvíle klidného rozjímání a poznali krásu přírody. Zimní čas je totiž plný drobných inspirativních momentů, které objevíte jen pokud jste ve správný čas na správném místě. Montblanc sestavil výběr produktů, díky nimž se přenesete až k zasněženým vrcholkům hor. Ať už hledáte inspiraci pro uvolnění kreativity, elegantní doplňky nebo funkční společníky na cesty, v této selekci si každý najde to své.

KOŽENÉ DOPLŇKY
Taška inspirovaná vzhledem ikonického plnicího pera Montblanc je ideálním dárkem pro ty, kteří chtějí na světě zanechat stopu. Meisterstück Document Case ztělesňuje jemné řemeslné zpracování stejnojmenného pera a zároveň připomíná jeho vlastnosti. Prošívání, zipy i úchyty odkazují na tvar psacího hrotu. Tuto rovnováhu mezi praktičností a elegancí prezentuje klasický inkoustově modrý odstín a nechybí ani emblémem Montblanc.

Ať už vás čeká jakákoli cesta, batoh Montblanc Extreme 3.0 vám poslouží jako spolehlivý a stylový společník. Geometrický motiv batohu vychází z archivů značky ze dvacátých let minulého století. Společně s průhlednou sponou M LOCK 4810, inspirovanou bezpečnostním zapínáním horolezců, nabízí svému nositeli výrazný a zároveň funkční kousek v moderním šedém odstínu. Těm, kteří dávají přednost středně velkému modelu se bude perfektně hodit Meisterstück Messenger, jenž je nově k dispozici v klasickém inkoustově modrém odstínu.

Mezi malé kožené doplňky, které nejenom svojí funkčností ale i provedením udělají radost, patří pouzdro na karty Meisterstück Card holder 6cc šedé barvy a peněženka Meisterstück Wallet 6cc ve vínovém odstínu. Obě zdobí efekt sfumato, který připomíná roztírání inkoustu na papíře. Drobné doplňky uzavírá náramek Montblanc s logem M a oboustranný černošedý opasek Montblanc Horseshoe Pin Buckle Belt.

PSACÍ NÁSTROJE
Téměř sto let je pero Meisterstück jedním z nejproslulejších psacích nástrojů, což z něj činí skvělý dárek se sílou inspirovat. Plnicí pero Montblanc Meisterstück 149 má víčko a tělo z černé ušlechtilé pryskyřice a je doplněno o ručně vyrobený hrot z ryzího zlata pokoveného rhodiem. Vrchol víčka je ozdoben signaturním bílým emblémem Montblanc.

Stejně jako se Montblanc inspiruje nejvyšším vrcholem Evropy, nejnovější kolekce psacích nástrojů StarWalker míří ještě dál: ke hvězdám a galaxii, inspirována materiály pocházejícími z vesmíru. Design psacího nástroje StarWalker SpaceBlue Metal Fineliner připomíná Widmanstättenovy obrazce, jeden z nejhypnotičtějších výtvorů přírody. Všechny kovové části pera jsou potaženy tmavým rutheniem. Vrchol víčka v podobě průsvitné kopule s tmavě modrou barvou odráží odstíny hvězdné oblohy, nad níž se vznáší emblém Montblanc. Pro člověka, který se chystá zanechat na světě svou stopu, je toto pero připomínkou, že nic není nemožné a ani nebe není limitem jeho fantazie.

Design plnicího pera Montblanc Heritage Rouge et Noir “Baby” nachází inspiraci v bohatých archivech značky Montblanc, konkrétně z 10. a 20. let 20. století. Během nich značka pomáhala rozvíjet kulturu psaní pomocí řady kompaktních přenosných per, jež se rychle staly nezbytnými pro cestování. Tato hravá, moderní reinterpretace „Baby“ per Montblanc je vyvedena v laku v barvě slonové kosti s charakteristickými doplňky pokovenými zlatem. Korunuje ji světlý emblém Montblanc obklopený ušlechtilou pryskyřicí v červené barvě, typické pro kolekci Montblanc Rouge et Noir.

Zážitek z psaní doplňuje speciální zápisník Happy Holidays Notebook #146, který zdobí poutavý obrázek krajiny zimní noci, jež má inspirovat novou vlnu kreativity.

HODINKY
Vůbec první potápěčské hodinky značky, Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date, mají fascinující modrý ciferník inspirovaný jedním z největších údolních ledovců na severním úbočí hory Mont Blanc, Mer de Glace. Jeho zamrzlý design svou strukturou, barvou i hloubkou vytváří dojem, že se potápíte skrz led do hlubokých temných vod. Hodinky jsou jako stvořené pro neohrožené dobrodruhy. Certifikované potápěčské časomíry splňují normu ISO 6425, jsou vodotěsné (30 ATM), odolné proti nárazu, magnetickému poli i teplotě. Ciferník doplňuje jednosměrná keramická luneta a vyměnitelný modrý pryžový řemínek s možností nastavení délky.

Neobvyklý pohled na Mont Blanc nabízejí hodinky z limitované edice Star Legacy Grey Automatic Date 1786. Na jejich ciferníku je totiž vyveden ledovcově šedý vzor, který čerpá inspiraci z impozantních žulových útvarů na jižní straně hory.

Limitovaná edice hodinek Montblanc 1858 Geosphere 0 Oxygen South Pole 1990 je inspirovaná velkými světovými objeviteli a je určena těm, kteří pokračují v jejich stopách. Ultralehké 42milimetrové titanové pouzdro je zbaveno veškerého kyslíku, čímž se eliminuje zamlžování a oxidace. Díky tomu má strojek delší životnost s větší přesností. Limitace kolekce vzdává hold Reinholdu Messnerovi, který se v roce 1990 zapsal do historie tím, že společně s badatelem Arvedem Fuchsem jako první člověk přešel Antarktidu pěšky bez zvířecí nebo motorové pomoci. Zadní strana pouzdra s 3D gravírováním zachycuje nádherný výhled a polární záři na jižním pólu, zatímco ciferník nese unikátní motiv ledovce. Celkový vzhled hodinek dotváří ledově modrá obousměrná luneta z eloxovaného hliníku s luminiscenčními kardinálními body. K dostání s vyměnitelným zúženým tahem a druhým řemínkem z šedého textilu.

NEW TECH
Darujte kvalitní poslech a maximální pohodlí s vůbec prvními sluchátky do uší značky Montblanc MTB 03. Elegantní, ergonomický design sluchátek z černé lehké pryskyřice odráží charakteristickou estetiku a klasický povrch nadčasového pera Meisterstück. Jejich zvuk vyladil světoznámý zvukový inženýr Axel Grell. Ve výbavě MTB 03 nechybí klíčové funkce pro každodenní nošení, jako je aktivní potlačení hluku (ACN), voděodolnost a dotykové ovládání zvukových aktivací. Sluchátka jsou uložena v hliníkovém pouzdře s černou povrchovou úpravou a bezdrátovým nabíjením.

Chytré hodinky Montblanc Summit 3 jsou výrazem moderního luxusu kombinující dědictví švýcarské hodinářské značky s pokročilými chytrými technologiemi. Nejnovější edici hodinek Summit 3 dodává klasický nádech luneta ve zlaté barvě na pozadí titanového pouzdra a tmavě zelený kožený řemínek. Kombinace, kterou dokonale podtrhuje možnost nastavení tradičních ciferníků Montblanc. Každé chytré hodinky Montblanc Summit 3 jsou dodávány s řemínkem z telecí kůže coby výraz klasické elegance a s pryžovou variantou pro sportovnější vzhled.

DÁRKOVÝ SET HAPPY HOLIDAYS 2023
S blížícími se zimními svátky Montblanc přináší unikátní limitovanou edici 100 kusů dárkových setů Montblanc Happy Holidays 2023, které jsou sestaveny tak, aby zpříjemnily přípravy na nadcházející vánoční období a společné chvíle s rodinou a blízkými. Každý set představuje osmiboký kopulovitý box ve tvaru stanu, který dříve používali průzkumníci a horolezci na svých zasněžených dobrodružstvích.

Produkty Montblanc ukryté uvnitř dárkového setu byly pečlivě vybrány tak, aby pomohly s plánováním dokonalých svátečních chvil a radostných oslav. Je mezi nimi plnicí pero Meisterstück 146 LeGrand s víčkem a tělem ze světle modré ušlechtilé pryskyřice, se zlatými doplňky a hrotem pozlaceným 14K zlatem s rytinou lyžaře sjíždějícího z kopce. Pero doplňuje lahvička s modrým inkoustem v odstínu Royal Blue, díky jehož elegantní a ušlechtilé barvě získá každý rukopis noblesní vzhled; a sada dvaceti pohlednic s obálkami s aktuálním motivem zimní krajiny Montblanc vyobrazující lyžaře a stan. Stejný motiv je vyveden také na křišťálovém těžítku, které každému pracovnímu stolu dodá sváteční atmosféru. K personalizaci vánoční korespondence pomůže sada ocelového pečetidla s emblémem Montblanc a třemi pečetními vosky ve světle modré, modré a tmavě modré barvě. Pro zábavu během dlouhých zimních večerů jsou určeny dva balíčky ilustrovaných hracích karet Montblanc zdobené malebným horským motivem a hliníkové domino.

Butik Montblanc, Pařížská 17, Praha 1

Zdroj a foto: www.montblanc.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *