Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Rihanna je zpět s novým modelem Creeper: větší, odvážnější a originálnější než kdykoli předtím – Creeper Phatty je tady

Rihannin ikonický model bot Creeper je konečně zpět – tentokrát však odvážnejší a originálnější než když dříve.  Model Creeper Phatty, jehož autorkou je ikonická zpěvačka, posouvá klasický model Creeper do extrému a to díky odvážné velikosti, robustní gumové podrážce a výrazným barevným stylům. Originální drop FENTY x PUMA Creeper je k dostání ve třech barvách pro všechny věkové kategorie i pohlaví a klidně i pro celou rodinu.

Phatty symbolizuje mimořádné sebevědomí a mimořádný styl s přidanou hodnotou. Rihannina vize byla přivést Creeper zpět, ale odvážným a zároveň kulturně přijatelným způsobem. Původní model Creeper byl uveden na trh již v září 2015. Jednalo se o vylepšenou verzi ikonických tenisek PUMA Suede, která byla na platformě. Tato silueta byla v roce 2016 vyhlášena časopisem Footwear News teniskou roku. Následně změnila teniskovou kulturu a navíc podnítila vliv i význam značky PUMA v uplynulém desetiletí.

Model Crepper Phatty je semišový s klasickým postranním designovým pruhem a na jazyku má branding v podobě vyraženého loga Fenty. Model má placaté tkaničky se zlatými očky a robustní gumovou podrážku s vroubkovaným vzorem. Tento drop přináší tři barevné styly – nadčasovou černo-bílou, královsky modrou se žlutým pruhem a levandulovou s třešňově červeným postranním pruhem.

“Vzali jsme náš půvdní model OG Creeper a udělali ho větší a výraznější,” řekla Rihanna. “Při tvorbě siluety Creeper Phatty jsme chtěli znovu objevit model OG Creeper, který si zamilovalo tolik lidí. Je to klasika, která nám chyběla, takže její návrat musel být ve velkém stylu.”

Rihanna jako kreativní ředitelka ve své druhé kampani FENTY x PUMA, kterou nafotila Philippa Price, jež dříve fotila jak pro Rihannu, tak pro značku PUMA, zkoumá kontrasty mezi postojem, který je nekonvenční až bláznivý a postojem sledujícím současné trendy. Důraz je kladen také na odvážné robustní provedení boty i klasické prvky.

“Původní model Creeper pro nás změnil pravidla hry,” řekla Maria Valdes, Chief Product Officer PUMA.  “Věděli jsme, že je ten správný čas ho vrátit. Tato bota má univerzální magnetismus, a její návrat vzbudil u zákazníků vlnu nadšení. Máme radost, že s modelem Creeper Phatty můžeme nejen navázat na stávající siluetu, ale také rozšířit nabídku bot pro celou rodinu.”

Modely FENTY x PUMA Creeper Phatty budou k dostání od 1. 12. 2023 od 10:00 na buzzsneakers.cz, footshop.cz, queens.cz a na zoot.cz a v kamenných prodejnách Buzz a Footshop.

Zdroj a foto: PUMA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *