Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Legendy se vrátily ve velkém. Kriminálka Anděl přilákala každé pondělí přes milion diváků 

Včera večer byl odvysílán poslední díl páté série populárního seriálu Kriminálka Anděl, který se po devíti letech vrátil na televizní obrazovky. Každé pondělí večer se tak diváci mohli dívat na další napínavý případ legendárního týmu kriminalistů. Průměrně si jej nenechalo ujít 1,197 milionu diváků starších 4 let. Kriminálka Anděl patří k nejsledovanější pořadům napříč tuzemskými televizními stanicemi.

„Kriminálka Anděl je dnes už značka a my nechtěli, aby se jednalo jen o další sérii známého seriálu, ale aby to po tak dlouhé době byla událost. Proto jsme i pátou řadu inovovali. Vše se zrychluje, takže i příběhy jsou dynamičtější. Jsme rádi, že se nám podařilo sehnat tým, se kterým jsme s Kriminálkou Anděl začínali. A od té doby jsou z nich jedni z nejlepších v oboru. Ať už jde o producenty, režiséry, scenáristy nebo herce. Ale ačkoli je mezi čtvrtou a pátou sérií rozdíl devět let, diváci stále viděli své oblíbené hrdiny tak, jak je znají,“ říká kreativní producent David Musil, který sám stál u zrodu fenoménu Kriminálky Anděl.

V pondělí večer se diváci rozloučili s Kriminálkou Anděl prostřednictvím závěrečné epizody Morituri te salutant s 31,68% podílem na sledovanosti v cílové skupině 15-54. Závěrečný díl si v širší cílové skupině 4+ nenechalo ujít 1,287 milionu diváků. Stal se nejúspěšnějším pondělním pořadem po 20. hodině ve všech hlavních cílových skupinách.

Případy smíchovských kriminalistů si letošní pondělní večery v průměru nenechalo ujít 29,65 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu patnácti večerů kriminálku sledovalo v průměru 1,197 milionu diváků starších 4 let.

Detektivní seriál Kriminálka Anděl se poprvé na obrazovkách objevil na začátku roku 2008 a ihned se setkal s nevídaným úspěchem, který podtrhla i premiérová pátá řada, která se zařadila mezi nejúspěšnější formáty podzimní sezony 2023.

Bonusové materiály, rozhovory a informace ze zákulisí natáčení najdete na webu Nova.cz. Všechny série pak můžete zhlédnout na Voyo

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 12. prosince 2023

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *