Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Vykouzlete si doma vánoční atmosféru Starbucks

Do kaváren Starbucks dorazila sváteční limitovaná nabídka zrnkové kávy a kávových kapslí, se kterými si můžete užít vánoční atmosféru Starbucks i v pohodlí domova. Na všechny čeká nejen oblíbená zrnková káva Christmas Blend, ale také Christmas Blonde Roast a limitovaná nabídka kávových kapslí Toffee Nut nebo sirupu Toffee Nut.

Zrnková káva Christmas Blend opět přináší do vašeho domova útulnou atmosféru, která zpestří každé posezení s rodinou i přáteli. Tradiční receptura Starbucks kombinuje dokonale vyzrálá kávová zrna Sumatra s tmavě praženými zrny z Guatemaly, Kolumbie a Papuy-Nové Guineje. Bohatá robustní chuť doplňuje nové i staré tradice tóny bylinek, pečicího koření a čokoládovým nádechem, který vyvolává příjemné vzpomínky na nejkouzelnější období roku.

Jemná směs Christmas Blonde Roast byla namíchána s důrazem na lehčí výraz tradiční směsi a navození sváteční atmosféry. Kombinace lehce pražených zrn ze Západní Jávy a Papuy Nové Guineje s na slunci sušenými kávami z východní Afriky vytváří dokonalou slavnostní směs s jemným dřevitým aroma. Jasné tóny kořeněného pomeranče a fíků podtrhují sladkost javorového sirupu v každém šálku této lahodné kávy.

Pokud preferujete jednoduchou domácí přípravu kávových nápojů pomocí kapslí, limitovanou vánoční novinku z kaváren Starbucks rozhodně musíte vyzkoušet. Do řady kávových kapslí STARBUCKS® BY NESPRESSO® letos přibyla káva Limited Toffee Nut, se kterou si v pohodlí domova navodíte tu pravou vánoční atmosféru.

Oblíbenou příchuť Toffee Nut si můžete vychutnat i ve svých oblíbených domácích nápojích se sirupem, který je k dostání ve všech kavárnách Starbucks.

Nenechte si letos ujít Vánoce ve Starbucks a přineste si kousek jedinečné sváteční atmosféry z kavárny i k vám domů!

Zdroj a foto: Starbucks

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *