Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ Valentýn

Louis Vuitton představuje výběr dárku pro den Svatého Valentýna

Svátek lásky je za dveřmi a značka Louis Vuitton při této příležitosti představuje výběr produktů, které se promění v dokonalé valentýnské dárky. Najdeme mezi nimi dámské i pánské kožené zboží a doplňky, módní šperky a parfémy.

Vizuály k tomuto tématu jsou rozděleny do čtyř poutavých témat – Romantic Symphony, Sweet Surprises, Dandy Essentials a Sport & Lifestyle. Každé z nich s elegancí a kouzlem prezentuje konkrétní valentýnský okruh produktů. V souladu s filozofií značky Louis Vuitton ve valentýnském výběru najdete dokonalý dárek opravdu pro každého.

Téma Romantic Symphony hraje na sofistikovanou notu a přináší nadčasovou kabelku Alma BB, stylové sluneční brýle LV Circle a kabelku Keep My Heart z jasně růžové kůže Monogram Vernis. Nechybí ani parfém Spell on You v růžovém balení a prsteny Blossom.

Téma Sweet Surprises představuje náhrdelník Color Blossom, který je součástí kolekce módních šperků. Svěžími barvami zaujme nejnovější model kabelky Coussin z kolekce LV Remix ze žluté kůže Monogram Vernis a peněženka na mince Rosalie v pastelově růžové barvě.

Téma Dandy Essentials přináší promyšlené návrhy dárků pro muže, třeba kompaktní tašku Nano Steamer z plátna Monogram Eclipse, smyslný parfém Ombre Nomade, zajímavý přívěsek z kolekce módní šperků Les Gastons či uhlazený a všestranný náramek Monogram Row.

Výběr uzavírá téma Sport & Lifestyle, které staví na odiv výjimečné tašky a doplňky. Z dámských kolekcí je to například kabelka Nano Speedy z kolekce LV Remix z plátna Monogram Denim či taška OnTheGo v novém podélném tvaru. Pány potěší praktická peněženka Alpha Nano z jemné černé kůže Monogram Shadow a stojánek na tužky Popcorn Basket, který stylově rozjasní každou kancelář.

Tematicky laděná kampaň propůjčuje Dni svatého Valentýna nádech hravosti. Snímky mají jednoduché pozadí v nebesky modrých tónech. Výběr dárků od srdce na nich humorně doplňují mazlíčci, dezerty od Maxima Frédérica a další doplňky značky Louis Vuitton.

Zdroj a foto: Louis Vuitton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *