Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Jakub Štáfek jako (ne)milé překvapení pro svou ex. Na tuhle podpásovku nová moderátorka primácké show jen tak nezapomene!

Holčičí autorevue Bábovky a plechovky je zpět. S řadou novinek, ale i se starými jistotami. Jednou z novinek je nová moderátorka Monika Timková a starou jistotou kromě jiného odvážný humor její parťačky Terezy Tobiášové. Jak moc drsný je, zjistí Monika Timková hned v prvním díle. Tereza jí totiž do pořadu přivedla bývalého kluka, Jakuba Štáfka. Tajně. Nevyžádaně. Ach jo, asi budeme zase hledat novou druhou moderátorku… Tohle setkání si nenechte ujít už 14. února ve 21.25 na Primě!

Dnes už jsou každý jinde. Jakub je ženatým otcem dvou dcer, Monika spokojená po boku hokejisty Daniela Přibyla. Prožili spolu ale pěkných pár bouřlivých let, a i když čas vztahové bolístky zahojil, společným setkáním naproti nechodí. Teď k němu ale k překvapení obou dojde. Postarala se o něj moderátorka a autorka pořadu Bábovky a plechovky Tereza Tobiášová, když Jakuba přivedla do pořadu pod záminkou vyzkoušet si jízdu v nadupaném terénním autě. Ani jednomu ale o přítomnosti toho druhého dopředu neřekla…

„To bude mít Móňa radost,“ vytušil Jakub Štáfek, když se dozvěděl, s kým se za pár minut před kamerami potká. Té radosti ale předcházel šok, na jeho místě totiž Monika Timková čekala někoho úplně jiného. „Četla jsem si scénář měsíc dopředu a v něm bylo, že budu dělat rozhovor se závodníkem rallye. Měla jsem proto připravené otázky na závodníka rallye. A najednou koukám, já teda blbě vidím na dálku, že ten člověk vypadá jako Kuba Štáfek. Ale říkala jsem si, že to by mi snad neudělali. Nebo že by mi to řekli,“ popsala první pocity ze setkání Monika. „Rozklepaly se mi ruce, ale není k tomu žádný důvod, nemáme vůči sobě zášť. Nicméně byl to šok. Trošku mě to rozhodilo, ale pak jsem se těšila, protože jsme dlouho neměli příležitost si popovídat o autech ani o tom, jak se má. Nebavili jsme se pořádně šest let nebo jak dlouho jsme bez sebe. A nakonec to bylo moc fajn,“ zhodnotila nečekané setkání herečka a moderátorka.

Jakub Štáfek byl z nápadu také vyloženě nadšený. „Lepší překvapení jsem v životě nezažil. Překvapení typu, že se vidíte s někým, s kým jste trávil nějaký čas partnerského života, a pak ho vidíte po delší době, je nezapomenutelná zkušenost a byl bych moc rád, kdyby se to ještě párkrát zopakovalo. Určitě se na to podívám s dětmi a budu jim vysvětlovat, kdo Monika je a byl v mém životě,“ vtipkoval herec, který s manželkou Dominikou vychovává dvě malé dcery. „Užívám si to, je to rychlý, zábavný. Moc nepracuju. Točím jen jednu věc, nemám tam toho tolik a těším se na dlouhé volno, které jsem si naordinoval až do května,“ prozradil Štáfek.

Kromě setkání Jakuba Štáfka s Monikou Timkovou diváci Bábovek a plechovek poznají, jak dobrý je řidič silných vozů. Nový díl autorevue Bábovky a plechovky sledujte ve středu 14. února ve 21.25 na Prima COOL.

O Bábovkách a plechovkách
Bábovky a plechovky jsou jasným důkazem toho, že pořady o autech mohou bavit i ženy, tedy pokud je točí holky s vyvinutým smyslem pro humor. A proto je tady nová série! Moderátorka Tereza Tobiášová vyměnila parťačku, v nových osmi dílech tak její drsné fórky okusí herečka Monika Timková. Druhá řada Bábovek a plechovek startuje už 14. února ve 21.25 na Prima COOL.

Od první série Bábovek a plechovek utekl rok a půl. Za tu dobu se usilovně pracovalo na tom, aby nová řada byla ještě lepší než ta první. To bylo samo o sobě pochopitelně hodně těžké. A také se hledala nová moderátorka. S nadhledem. A s výdrží. „Když se kácí les, lítají třísky. V našem pořadu se pokácelo hodně stromů. Vloni jsme přišli o režiséra, letos i o moderátorku. Ale sama na to nebudu, máme novou bábovku,“ těší se z dílčího úspěchu Tereza Tobiášová, která stojí nejen za moderací, ale i scénáři a dramaturgií pořadu.

A tak se našla Monika Timková, která je naštěstí tak vysoká, že o jejím nadhledu nemohlo být pochyb, a protože žila s hercem Jakubem Štáfkem v jeho vyšehradích letech, také hodně vydrží. A to je potřeba, protože Tereza Tobiášová toho ví hodně nejen o autech, ale kromě toho má v hlavě spoustu ďábelských nápadů a nebojí se je přetavit v realitu před kamerou. A to ne každý ustojí. „Monika Timková je herečka do morku kostí, vypadá jako modelka, miluje vaření a o autech ví, že existují, jezdí a zatáčí. Znát ji můžete z pohádky nebo jako bývalou holku Jakuba Štáfka. Je milá, hodná a chodí s hokejkou,“ představuje divákům svoji novou spolumoderátorku Tereza Tobiášová. „Mám strašnou radost, že budeme skvělá dvojice. Zdravím všechny bábovky, těším se na všechny plechovky. Akorát můj přítel asi nebude šťastnej, že se o něm v pořadu mluví jako o hokejce a o mně jako o bejvalce Jakuba Štáfka. Nechci mít problémy,“ obávala se už na začátku natáčení Monika Timková. To ještě netušila, co všechno ji v Bábovkách a plechovkách čeká…

Hned v prvním díle ji Tereza Tobiášová postavila do pěkně prekérní situace. Jako tajného hosta jí pozvala právě Jakuba Štáfka, se kterým musela přežít dlouhé minuty bláznivé jízdy v terénním autě. „Tak to bude mít velkou radost, Móňa,“ bavil se Jakub před setkáním s Monikou. A daleko od pravdy nebyl. I další díly ji postaví před nelehké výzvy, bude vařit oběd na kapotě auta, přičemž jediným pomocníkem jí bude právě to auto a jeho autobaterie.

V dalších dílech budou Bábovky a plechovky v sexy outfitech kromě krkolomných úkolů plnit i automobilové sny hvězdným hostům, třeba hokejistovi Michalu Kempnému nebo kuchaři Jiřímu Babicovi.

Bábovky a plechovky vyrábí v režii Martina Müllera a Tomáše Kouckého produkční společnost UNICORN PICTURES CZ s.r.o.

Bábovky a plechovky sledujte od 14. února každou středu večer na Prima COOL.

Zdroj a foto: Prima COOL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *