Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Beauty Days plné luxusu a péče o krásu ve Fashion Aréně

Od 9. do 19. 5. 2024 se v pražském outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet konají Beauty Days zasvěcené kráse, zdraví, péči a odpočinku. Výhodné nabídky se týkají například obchodu s luxusní přírodní kosmetikou Body Basics, prémiového prodejce Luxury Zone či The Cosmetics Company Store, který nabízí prestižní kosmetiku MAC, Bobbi Brown nebo Estée Lauder.

V neděli 12. a 19. 5. od 11 do 18 hodin se mohou návštěvníci těšit na líčení profesionálními make-up artisty a využití vlasového a stylistického poradenství. Připraveny jsou i lekce face jógy, která zpevňuje a vyhlazuje vrásky. S pomocí stylistů si návštěvníci vyzkouší módní kousky prémiových značek a proberou barevnou typologii. Výsledek kompletní beauty proměny pak zachytí profesionální fotograf.

Pro zákazníky bude připraven také odpolední beauty talk, během kterého budou specialisté sdílet užitečné rady a tipy. Na Den matek 12. 5. mohou návštěvníci využít i služby vlasového poradenství nebo hlídání dětí spolu s kreativní dílničkou.

Pro členy věrnostního programu Fashion Club je veškerý program zcela zdarma. Více informací naleznete zde.

Zdroj a foto: Fashion Arena Prague Outlet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *