Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Hard Rock Cafe uvádí Underground Garage Party Dance s kytaristou Little Stevem

Pražské Hard Rock Cafe a Underground Garage pořádají v pondělí 27. května exkluzivní DJ session s hudebníkem Little Stevenem. Jedinečná show začne v 18 hodin a vstup na ni je zdarma. Party se koná den před očekáváným koncertem Bruce Springsteena v Praze, kde Little Steven se svou kapelou E Street Band hostuje.

Během turné se Little Steven vlastním jménem Stevie Van Zandt zastaví v pražském Hard Rock Cafe, kde bude v rámci Underground Garage Dance Party pouštět své oblíbené skladby a vyprávět o nich. Little Steven’s Underground Garage je mezinárodně vysílaná rozhlasová show.

„Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v naší více než dvacetileté spolupráci mezi Hard Rockem a Little Stevenem. V průběhu let jsme spojili své síly při pořádání mnoha živých akcí v našich kavárnách, kasinech a hotelech. Jsme nadšeni, že můžeme představit Underground Garage Dance Party v naší pražské kavárně!“ uvedla Elena Alvarez, senior viceprezidentka pro marketing a partnerství značek Seminole Gaming a Hard Rock International.

Stevie Van Zandt navíc nedávno založil společnost Little Steven’s Underground Apothecary a Wicked Cool Wellness a vytvořil řadu káv, čajů, sójových svíček a dalších produktů. Little Steven’s Underground Apothecary klade důraz na odpovědné zemědělství a výrobu z nejlepších ingrediencí z celého světa. Ve společnosti Hard Rock Cafe jsou hrdí na to, že mohou tyto produkty prodávat ve svých Rock Shopech po celém světě. K zakoupení v obchodě a online na shop.hardrock.com.

David Roth, spoluzakladatel Little Steven’s Underground Apothecary, bude v hale před vystoupením Little Steven’s party pořádat ochutnávku těchto čajů a kávy. Veškeré podrobnosti a časy jsou uvedeny níže:

Akce:           Ochutnávka Little Steven’s Underground Apothecary,Underground Garage Dance Party with Little Steven a Hard Rock Cafe

Kdy:             Pondělí 27. května 2024
13:00 – 17:00 ochutnávka Underground Apothecary
18:00 – 20:00 Underground Garage Dance Party

Kde:          Hard Rock Cafe Prague, Dům U Rotta Malé Náměstí 3, Praha, 11000
Vstupné:     Zdarma, všichni hosté jsou vítáni

Další podrobnosti o akci najdete na adrese www.undergroundgarage.com a https://cafe.hardrock.com/prague/cs/

Informace o Little Steven’s Underground Apothecary a Wicked Cool Wellness na www.WickedCoolWellness.com.

About Little Steven’s Underground Garage:
Uznávaný hudebník, producent, skladatel, mezinárodní DJ, aktivista, režisér, herec, autor bestsellerů New York Times a člen rock and rollové síně slávy Little Steven Van Zandt bere každý týden diváky na dvouhodinový výlet za tím, co bylo cool ve všech sedmi dekádách rock and rollu, a zároveň v pořadu „Little Steven’s Underground Garage“ představuje nejlepší začínající kapely z celého světa. Mezinárodně uznávaný rozhlasový pořad, který debutoval v dubnu 2002, se nyní vysílá na více než 135 stanicích na více než 200 trzích jen v USA. Úspěch pořadu „Little Steven’s Underground Garage“ umožnil jeho rozšíření mimo svět rádií do televize, na živé akce, alba, satelitní rádia a další. http://undergroundgarage.com/.

Zdroj a foto: Hard Rock®

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *