Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Buď vás bolí hlava nebo jste těhotný, ukázala statistika Woltu

Wolt do své nabídky přidal další službu. Nově si přes aplikaci zákazníci mohou objednat také léky a další zdravotnické potřeby. Kurýři jim navíc vše potřebné doručí již do desítek minut. Služba aktuálně funguje v Praze, Hradci Králové, Ostravě, Brně, Opavě a také v Olomouci. Do konce roku plánuje společnost tuto možnost rozšířit do všech zbývajících měst, kde působí její kurýři.

Wolt už dávno není jen o dovozu jídla z restaurací. Přes aplikaci si mohou zákazníci objednat například také potraviny, kosmetiku, květiny a nyní i zboží, pro které by jinak museli do lékárny.

Společnost aktuálně spolupracuje s lékárnami v šesti českých městech. Z široké nabídky, od volně prodejných léků, zdravotnických potřeb až po doplňky stravy, si mohou vybírat obyvatelé hlavního města, Hradce Králové, Ostravy, Brna, Opavy nebo Olomouce.

„Zná to asi každý, když je člověku pod psa, to poslední, co se mu chce, je letět do lékárny. Díky doručení až domů navíc nemusí nemocný přijít do kontaktu s dalšími lidmi a někoho tak svým nachlazením či virózou ohrozit. Navíc je stejně jako u všech dalších rozvážek také u dovozu lékárenského zboží z Woltu možnost bezkontaktního doručení, kdy kurýr zboží nechá za dveřmi domu či bytu,“ vysvětluje Tomáš Beniak, CEO českého Woltu.

Službu jistě ocení například také rodiče nemocných dětí, které chtějí dítěti rychle ulevit od bolesti bez toho, aniž by ho museli brát s sebou na cestu do lékárny nebo v případě, kdy už má jejich nejbližší lékárna po otevírací době.

Wolt aktuálně spolupracuje se sítěmi lékáren Ave Health s.r.o., AVE Healthcare s.r.o., LAVAL Pharma a.s., Lékárna AVE s.r.o., Flake s.r.o., Hornmed s.r.o., Primula Pharma s.r.o. a Vipera group s.r.o.

Nejčastěji Češi objednávají léky proti bolesti a těhotenské testy

Mezi pět nejobjednávanějších léků patří léky ke snížení horečky a bolesti a také nosní spreje. Ze zdravotnických potřeb jsou to těhotenské testy, antigenní testy na přítomnost koronaviru nebo léčivé přípravky obsahujících aktivní uhlí.

Obchodní dům v kapse
Wolt rozšířením své nabídky naplňuje svou vizi stát se obchodním domem v kapse, ve kterém zákazníci najdou vše, co by jen mohli potřebovat. Od jídla, přes potraviny a další maloobchodní zboží, až pro zdravotnické potřeby.

Zdroj a foto: Wolt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *